Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    asakadeha's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Cool

    LE BOT OR ANYTHING BOT "I CAN'T CLICK ANYTHING

    LE BOT OR ANYTHING BOT "I CAN'T CLICK ANYTHING PLEASE HELP ME

    OPEN LE BOT 6.8 > LOG-IN USER/PASSWORD > SELECT SERVER > THEN ON THE GAME > I CANNOT CLICK ANYTHING LIKE "OPTION,INVENTORY,REPUTATION,QUESTS OR CHANGING MAP AND ANYTHING.

    PLEASE HELP ME ASAP THNX THNX LOVE YOU ALL

  2. #2
    Paradox_x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    凸(¬‿¬)凸 (◣◢)┌∩┐
    Posts
    1,421
    Reputation
    43
    Thanks
    100
    My Mood
    Happy
    restart it ......

    what class are you using if its no class then that happens......

    still have the problem tell me

  3. #3
    asakadeha's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Cool
    ok wait i'll restart it .. and i use evolved shaman i dont have no class

    ---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

    sir when i restart the LE BOT . Are now not getting black screen i clear the browser cache ?? please help me my 2nd problem that.


  4. #4
    Paradox_x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    凸(¬‿¬)凸 (◣◢)┌∩┐
    Posts
    1,421
    Reputation
    43
    Thanks
    100
    My Mood
    Happy
    show me your speed test result.

  5. #5
    Global Silence's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=428
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by asakadeha View Post
    ok wait i'll restart it .. and i use evolved shaman i dont have no class

    ---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

    sir when i restart the LE BOT . Are now not getting black screen i clear the browser cache ?? please help me my 2nd problem that.

    Try running as admin?

  6. #6
    Plutonsvea's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,877
    Reputation
    303
    Thanks
    977
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by asakadeha View Post
    ok wait i'll restart it .. and i use evolved shaman i dont have no class

    ---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

    sir when i restart the LE BOT . Are now not getting black screen i clear the browser cache ?? please help me my 2nd problem that.

    Run as admin, if it still doesn't work; head over and install Adobe Flash Player.
    Did I help you? You know what to do.

     





  7. #7
    asakadeha's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Cool
    i Run as Admin and then doesn't work where can i download adobe flash flayer active x ? pthnx

  8. #8
    Paradox_x's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    凸(¬‿¬)凸 (◣◢)┌∩┐
    Posts
    1,421
    Reputation
    43
    Thanks
    100
    My Mood
    Happy
    google?
    or the adobe site..

  9. #9
    ami48's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hot
    Right Click > Setting.... > Go to 3rd icon (looks like a folder icon) > slide the button to the right until Unlimited

  10. #10
    GMCV's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I Have a Same problem with asakadeha when i open le bot and i can`t click invent etc. . . and i can`t join maps and when i click start at le bot it stay at battleon i dunno what will i do

  11. #11
    Hatred [BOT]'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Konoha
    Posts
    360
    Reputation
    10
    Thanks
    88
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by asakadeha View Post
    ok wait i'll restart it .. and i use evolved shaman i dont have no class

    ---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------

    sir when i restart the LE BOT . Are now not getting black screen i clear the browser cache ?? please help me my 2nd problem that.


    It's loading and i think it's because of your internet connection.

  12. #12
    Megenhos's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    842
    Reputation
    10
    Thanks
    1,215
    For those who have/had this problem. First, try clear the cache. Then, update Flash. If that's not working, you either have a problem with internet connection, either..
    "The people never have the power. Only the illusion of it.”
    “You have no family now, no friends, no future. Your losses are far greater than ours.”

  13. #13
    GMCV's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    probably my problem is not the black screen cause my le bot is ok but when it load i can`t click the invent etc and i can`t go to other maps and when i click start at bot it`s stay at battleon -.-

  14. #14
    Raventh's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Same in here

    help me plisssssss
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Screenshot_2.png  


  15. #15
    Tanatoz's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    same problem here

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Can't click anything
    By .REZClone in forum Minecraft Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-17-2012, 11:39 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 10-25-2011, 01:36 PM
  3. Any bots or macros that can auto click GUI problem
    By rawr1o8 in forum Vindictus Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2011, 10:41 AM
  4. Can't Open Anything
    By NeverChange in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 09-13-2009, 09:50 AM
  5. can he do anything else?
    By RumbleBall in forum General
    Replies: 55
    Last Post: 06-27-2008, 09:34 AM