Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    shaffyz's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Can't use shop loader in Le Bot 7.2?

    Everytime I try to load a shop it says "Action taken too quickly, try again in a moment."
    Am I doing something wrong? I'm putting the shop's number and pressing load shop.

  2. #2
    sahias's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    behind before yer brain
    Posts
    453
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    My Mood
    Cold
    What number did you load ?

    ---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

    And after load shop just wait until the shop come out, if the shop not out it mean the shop id you enter don't have

Similar Threads

  1. WARNING! DO NOT USE THE SHOP LOADER TO ACCESS SHOP #399
    By allenlistar in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 6
    Last Post: 05-30-2012, 08:35 PM
  2. [Help Request] how can i use bot?
    By matrix2324 in forum Vindictus Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-15-2012, 02:28 PM
  3. [Help] Can I use Detectet Hacks, if I play vs. Bots?
    By Famee in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 12-10-2011, 08:27 AM
  4. [Pls dave, Fix it!!] U can't use the trainers made in CE? read this!!
    By juanitobalde in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-24-2007, 03:27 PM
  5. Can u use the gain experience hack with 1 player
    By mjt20mik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 02-05-2006, 03:20 AM