Thread: Le Bot 8.4

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 251
  1. #61
    Igneels's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Gender
    male
    Location
    Saint Louis
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Devilish
    Thank you so much!

  2. #62
    devilscorner's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    Ohh you almost got me
    Posts
    327
    Reputation
    10
    Thanks
    70
    My Mood
    Lurking
    guys how to access anniversary shops in book of lore, i cant see it

  3. #63
    Cardboard_Cat's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Sønderjylland
    Posts
    288
    Reputation
    89
    Thanks
    484
    Quote Originally Posted by devilscorner View Post
    guys how to access anniversary shops in book of lore, i cant see it
    God day Devilscorner!

    Open your achievements in the book of lore, go left until you've reached the anniversary achievements, left click one of them and left click the shop button! Viola, you've reached the anniversary shops! If you're still confused, PM me!

  4. #64
    DaBeast893's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by ExoticomMC View Post
    Will You Back The Shop Load Feature?
    AE somehow fixed this so the shop loader no longer works until someone finds a new way of doing it.

    Hey James since Timeportal CP dosn't work anymore because of Timeportal being removed could you add a new CP bot? Some areas that could b useful is the place for pirates XP, timespace XP and a new area for higher levels is vordredbattle as there are evil warriors at level 52 with 3K hp. Would be really nice if we could afk bot for CP (especially when it changes at rank 10)
    Last edited by NormenJaydenFBI; 11-07-2014 at 11:30 PM.

  5. #65
    newbie02's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Confused
    waiting for new version
    If you like the comment please give me reputaion .






  6. #66
    phynster's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    so are you gonna reinput the ability to allow the bot to use boosts... kinda annoying to have to reuse my own boosts every hour or so

  7. #67
    captaincool2022's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    YOUR MOMS BED
    Posts
    1,026
    Reputation
    160
    Thanks
    163
    My Mood
    Drunk
    thanks man imma download this right now!
    Sig till: 12/13/16

  8. #68
    Raidan's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Venerable View Post
    It depends which packets you're using.
    which packets still work then?

  9. #69
    Juniorandblue's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    why I cannot use loadshop??

  10. #70
    tune25k's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Bots still detectable?

  11. #71
    srs_'s Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    I have no idea why, but all I see when I open Le Bot 8.4 is a yellow dot on the screen and it doesn't load.

    It used to work, my Adobe Flash Player is up to date, I'm using Windows 8, I've tried exec'ing as Admin, Compatibility Mode, nothing works.

    Anyone has any idea why? Can someone give me some help?

  12. #72
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,815
    Quote Originally Posted by srs_ View Post
    I have no idea why, but all I see when I open Le Bot 8.4 is a yellow dot on the screen and it doesn't load.

    It used to work, my Adobe Flash Player is up to date, I'm using Windows 8, I've tried exec'ing as Admin, Compatibility Mode, nothing works.

    Anyone has any idea why? Can someone give me some help?
    You might think it is, but your Flash Player probably isn't up to date. Or your connection is down (unlikely considering you've posted), or there's something stopping you from loading AQWorlds' SWF file, also unlikely.
    Ensure you update your Flash Player on a browser other than Chrome.

  13. #73
    bookelicious's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by srs_ View Post
    I have no idea why, but all I see when I open Le Bot 8.4 is a yellow dot on the screen and it doesn't load.

    It used to work, my Adobe Flash Player is up to date, I'm using Windows 8, I've tried exec'ing as Admin, Compatibility Mode, nothing works.

    Anyone has any idea why? Can someone give me some help?

    I've got the same problem. It all started yesterday.
    It always work for me. I've already been using it for a week until Nov 27. Since yesterday, i can't use Le Bot anymore.
    Flash Player's up to day and everything, connection is stable and I can play AQW on browser..

    Halp :/

  14. #74
    newbie02's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Confused

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by bookelicious View Post
    I've got the same problem. It all started yesterday.
    It always work for me. I've already been using it for a week until Nov 27. Since yesterday, i can't use Le Bot anymore.
    Flash Player's up to day and everything, connection is stable and I can play AQW on browser..

    Halp :/
    if you have DMv2 u can check the error is in lebot or not i usually do it

    loaad game in purple DM after the login page shows login for once and close DM and now use lebot

    usually works for me
    If you like the comment please give me reputaion .






  15. #75
    shao2827's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    can you put in a bot for unitas fragment for vokun

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Similar Threads

  1. GBWC Bot Testing
    By Super-Man in forum GunBound Hacks / Bots
    Replies: 15
    Last Post: 02-05-2006, 11:58 PM
  2. WoW bots
    By kvmn8 in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2006, 08:51 PM
  3. Auto or aim bot
    By aaronm in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2006, 05:10 PM
  4. gunbound bots?
    By artiemas in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2005, 08:29 PM
  5. aim bots
    By nutter in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2005, 12:56 PM