Thread: Le Bot 8.4

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 251
  1. #91
    Atheoi's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    732
    Reputation
    27
    Thanks
    954
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by kinji_kenshin View Post
    how to download this bot ?
    http://prntscr.com/5g9kwu

  2. #92
    Sacriven's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How to fix "Failed to load Adobe flash player" problem? My flash player is already the latest one >_>

  3. #93
    Cardboard_Cat's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Sønderjylland
    Posts
    288
    Reputation
    89
    Thanks
    484
    Quote Originally Posted by Sacriven View Post
    How to fix "Failed to load Adobe flash player" problem? My flash player is already the latest one >_>
    Hello Sacriven!

    This is the second time I'm writing a respond to this, because I accidentally hit the refresh button in my browser...

    I've had a ton of issues with Flash before, so I've have some experience on this subject. I've still not encountered the "Failed to load Adobe flash player" issue before, but I feel like trying helping you out with troubleshooting!



    Troubleshooting Adobe flash player/Possible fixes to the "Failed to load Adobe flash player" issue


    • Since you've already installed the latest version of Flash, let's put it to the test, just to be 100% sure. Head to this link to check if you've installed the latest version of Flash, just hit the yellow check now button. If this message appears "Sorry, your computer does not have the latest Flash Player installed.", download and install the latest version of Flash Player here.



    • I recommend using the latest version of Internet Explorer, which is Internet Explorer 11, it can be downloaded here.



    • Make sure that you've disabled ActiveX filtering. This is only needed if you're using Internet Explorer 9.

     
    To disable ActiveX filtering in Internet Explorer


    1. In Internet Explorer, select Tools > Safety. If ActiveX Filtering is selected, deselect it.



    2. Close Internet Explorer and then restart it.




    • If all the above steps didn't work, try to reset your Internet Explorer settings.

     
    To reset Internet Explorer settings

    1. Close all Internet Explorer windows that are currently open.

    2. Open the desktop, and then tap or click the Internet Explorer icon on the taskbar. Changing your settings will affect both Internet Explorer and Internet Explorer for the desktop.

    3. Tap or click the Tools button Tools , and then tap or click Internet options.

    4. Tap or Click the Advanced tab, and then tap or click Reset.

    5. In the Reset Internet Explorer Settings dialogue box, tap or click Reset.

    6. When Internet Explorer finishes applying default settings, tap or click Close, and then tap or click OK. You'll need to restart your PC for these changes to take effect.


    If the problem persists (it bloody shouldn't, because I'm going to be completely clueless then!) don't hesitate to PM me or reply to this post.

    Regards Cardboard_Cat.
    Last edited by Cardboard_Cat; 12-23-2014 at 12:33 PM.

  4. The Following User Says Thank You to Cardboard_Cat For This Useful Post:

    Shirai9 (08-15-2016)

  5. #94
    esoterics's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    female
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    does that mean that dage ac rares is simply inaccessible? since you cant gt to the location?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by esoterics View Post
    does that mean that dage ac rares is simply inaccessible? since you cant gt to the location?
    i also tried underground labs rare shops, right location but still cant acess, it keeps kicking me out.

  6. #95
    Cardboard_Cat's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Sønderjylland
    Posts
    288
    Reputation
    89
    Thanks
    484
    Quote Originally Posted by esoterics View Post
    does that mean that dage ac rares is simply inaccessible? since you cant gt to the location?

    - - - Updated - - -



    i also tried underground labs rare shops, right location but still cant acess, it keeps kicking me out.
    Heya esoterics!

    Yes, because you're unable to go to the Evil war locations, means that you're unable to load the Dage AC RARES shop. Artix Entertainment removed the Underground Lab shops, so that we wouldn't begin to load all the rare Underground Lab rares, thus no lab rares for us.



    Best regards, Cardboard_Cat.
    Last edited by Cardboard_Cat; 12-24-2014 at 06:05 AM.

  7. #96
    esoterics's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    female
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    does that mean that some shop are inacessible normally but still accessible via aqwhacked/trainer ?(because it still exists, just hidden) and some are inaccessible either way because theyre removed? is there a guide to which are and which arent ? or a way to check if somethings are 'loadable' at all?

  8. #97
    LooZ's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Posts
    118
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Stressed
    You should only load shops that are currently available.
    Even then, only load them while you're in the map they came from.

  9. #98
    esoterics's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    female
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    damn i kinda am late to the party, i kinda need a high end damage weapon and dwalek polearm is the only available one in that damage range

  10. #99
    Cardboard_Cat's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Sønderjylland
    Posts
    288
    Reputation
    89
    Thanks
    484
    Quote Originally Posted by esoterics View Post
    damn i kinda am late to the party, i kinda need a high end damage weapon and dwalek polearm is the only available one in that damage range
    Esoterics, I don't quite know what weapon you're talking about. Could you link me to the AQWorlds Wiki site?

    BTW, give the Weapon Damage Chart a quick read through, if you want to have a weapon in a specific damage range. You'll probably also find another weapon in the same damage category, which is more accessible than the one you're looking for right now.

    Best regards, Cardboard_Cat.
    Last edited by Cardboard_Cat; 12-24-2014 at 08:45 AM.

  11. #100
    firefest's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Is James working on an update??

  12. #101
    Cardboard_Cat's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Sønderjylland
    Posts
    288
    Reputation
    89
    Thanks
    484
    Quote Originally Posted by firefest View Post
    Is James working on an update??
    Hello firefest.

    I think that this is a question that, [MPGH]JamesRo himself should answer.

    @JamesRo
    Last edited by Cardboard_Cat; 12-24-2014 at 09:01 AM.

  13. #102
    cuckold cancer 8=D's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Forever Ville.
    Posts
    9,871
    Reputation
    1699
    Thanks
    4,926
    Quote Originally Posted by Cardboard_Cat View Post
    Hello firefest.

    I think that this is a question that, [MPGH]JamesRo himself should answer.

    @JamesRo
    He already stated he was working on a update.

  14. #103
    Cardboard_Cat's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Sønderjylland
    Posts
    288
    Reputation
    89
    Thanks
    484
    Quote Originally Posted by xaviar View Post


    He already stated he was working on a update.
    It's wonderful news to hear that JamesRo is working on an update, but would you be so kind as to link me to the statement?

  15. #104
    esoterics's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    female
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i did use that page, notice that theyre all impossible nulgath crap.... was looking for ragnarok(cant post links)

  16. #105
    JamesRo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,870
    Reputation
    101
    Thanks
    15,258
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Cardboard_Cat View Post
    Hello firefest.

    I think that this is a question that, [MPGH]JamesRo himself should answer.

    @JamesRo
    JamesRo reporting for duty!

    Yes, I'm working on a new ver. at the moment, focusing on bug fixes right now(at least I'm trying)

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast

Similar Threads

  1. GBWC Bot Testing
    By Super-Man in forum GunBound Hacks / Bots
    Replies: 15
    Last Post: 02-05-2006, 11:58 PM
  2. WoW bots
    By kvmn8 in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2006, 08:51 PM
  3. Auto or aim bot
    By aaronm in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2006, 05:10 PM
  4. gunbound bots?
    By artiemas in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2005, 08:29 PM
  5. aim bots
    By nutter in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2005, 12:56 PM