Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Caffiend's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    My Mood
    Bored
    a quick question does the add AC's and other stuff in the cheats menu work.

  2. #17
    zanderaj's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Twisted
    It keeps saying there has been a server issue or something but not when I play with out Carbon. I dont understand

  3. #18
    JibjabOfCrC's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Battleontown !
    Posts
    332
    Reputation
    52
    Thanks
    348
    My Mood
    Amused
    Doing Lycan rep bot is useless to i farmed to rank 9 and when i reload i found i still rank 6 ! so sorry LONG lIve ''Le Bot'' xD
    JibJabOfCrC

    Fill Free To donate please if i helped you !!



    Please If You Need Any Help or you are looking for Any thing pm me In forum or in Facebook
    By #JibJabOfCrC




     
    Quote Originally Posted by hermeticlock
    Okay thank you so much! It works.

    I'm going to confirm the e-mail switch now.

  4. #19
    Sox The Fox's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Location
    Under the sea
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Breezy
    The Nulgath quest from the larvae and mini Klunk would be nice.

  5. #20
    CursedAngelkappa123's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Idk if it's just me but it's taking forever to 'Authenticate Account Info...'

    nvm, found out why it's not working ty btw
    Last edited by CursedAngelkappa123; 10-13-2015 at 03:06 AM.

  6. #21
    mediakiller's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Twisted
    Good job sir! The advanced functions in bot manager do make a point. It help cut down a lot of time. However, can you give a list of temporary items id ???
    If its not possible to make an id list of all temp items, so can u use WPE to find those of "Mana Energy for Nulgath" and "Charged Mana Energy for Nulgath" plz
    Last edited by mediakiller; 10-14-2015 at 01:40 PM.

  7. #22
    TheSuperD's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    126
    Reputation
    10
    Thanks
    297
    My Mood
    Cheerful
    Thank you for the update! BotManager Bot-Saving function is really great!

    Edit: Is it possbile to add a function to the bot, where it Checks, if the items for the quest are enough and mvoes to the next Command in the bot manager like simple "if-then-else"?
    Last edited by TheSuperD; 10-15-2015 at 09:40 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Solved] Le Bot 8.4 and Carbon 1.7.5 getting actionscript errors?
    By thisisphotobomb in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-2015, 09:53 PM
  2. [Solved] can you help me code quest in evilwar diamond token 5 pleas...what code or bot pleas.
    By 1_gm_lee_1 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 0
    Last Post: 07-16-2015, 12:28 AM
  3. [Outdated] Carbon 1.5 | More Bots | New UI
    By D.V in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 86
    Last Post: 01-18-2015, 03:06 PM
  4. [Request] Adding boost to bots
    By Etmboyz in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 9
    Last Post: 04-03-2013, 02:19 AM

Tags for this Thread