Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    unknownartist0's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Murica
    Posts
    667
    Reputation
    378
    Thanks
    695

    Legit DragonFable Trainer v3.0 (Voice Command Recognition!)


    Features
    -Automatic updating Game build
    -SWF List to load
    -Pet Dragon Variables (added Boost)
    -Character Variables (added Boost)
    -XLS Item Saver 1.0 (Fixes XLS Item loader's item.xml issue)
    -Fixed 2 bugs
    -Voice Recognition


    List of Voice Commands (English only, pronounce the Letters for aberrations eS-W-eF)
    Code:
    About, Reset SWF, Finish Quest, DA, Stop Game, Load, Heal, Load Shop, Load Merge Shop, Load Quest, Load Town, Load Class, Gold and XP, Item Loader, Admin


    About: Opens credits/about page
    Stop game: Stops game build
    Load: loads game build


    Edit: If your health is raised above a certain number it will 'fuck up' and the enemy will do mass damage and kill you, The Pet-dragon's Max/Min Damage uses math but I don't know what values are what so I can't solve it D:, these are the two problems left.

    VirusTotal Scan
    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files
    Last edited by Plutonsvea; 09-04-2013 at 07:39 PM. Reason: '

  2. The Following 54 Users Say Thank You to unknownartist0 For This Useful Post:

    123sherif1 (07-25-2013),aliasentra (08-23-2013),amsibraheem (07-26-2013),anubiarack (08-26-2013),arnvil (07-21-2013),babanm (07-30-2013),banky (08-03-2013),BARARARA (07-26-2013),bigbadke12 (07-26-2013),BSIboi (08-03-2013),caitybee18 (07-20-2013),Cheats4Fablez (08-21-2013),claydohfix25 (07-25-2013),crashdummy77 (07-26-2013),CxSeverance (07-24-2013),DaBeast893 (08-10-2013),dakotaw (07-19-2013),darkxprincex (08-26-2013),Deathdefying Snake (07-28-2013),fatman8994 (07-27-2013),ferdinaq (10-26-2013),flamester43 (08-10-2013),G3tB3tta (07-31-2013),glklol (01-23-2015),hellwalkers3 (07-25-2013),Intel Core i7 (07-27-2013),karmanaman123 (08-20-2013),kazama92x (07-28-2013),keykeyocon (07-21-2013),KingKotize (07-21-2013),knightblake1 (08-23-2013),krawzer (08-20-2013),kylejohn15 (04-11-2014),legomanz56 (08-03-2013),lemondemonXD (08-04-2013),lolleroporo (08-07-2013),LordFridayXIII (07-29-2013),negative0522 (08-19-2013),PwnyJJ (07-25-2013),ruffpuppy (08-05-2013),SacredEagle (07-29-2013),SashaTheIron (07-27-2013),[MPGH]Symmetrical (07-25-2013),tbanglin94 (08-06-2013),ThelumberjackOP (08-06-2013),thorwithouttheh (07-21-2013),VCut (07-20-2013),Wairak (07-30-2013),waledflash (07-26-2013),Xedrak (07-25-2013),zyrus2234 (04-11-2014),zzzkordzzz (08-02-2013),[Apple]Chadd (03-22-2014),[CeruLean]Blue (08-23-2013)

  3. #2
    Hero's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH.NET
    Posts
    33,750
    Reputation
    3155
    Thanks
    7,896
    Approved, not tested. Use at your own risk.



    Donator since 09•16•2011
    Minion since 10•10•2011
    Minion+ since 01•06•2012
    Moderator since 08•08•2012
    Global Moderator since 10•06•2012
    Editor from 06•14•2011 • 2014


    [ • ] [ • ] [ • ] [ • ][ • ]


  4. #3
    AQWorldsWhiteKnight890's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Space
    Posts
    209
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Angry
    I only see one virus scan. :I

    ---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

    And one of the antiviruses say TROJ_GEN.FCBHZIO, which I'm guessing means Trojan virus.

  5. #4
    unknownartist0's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Murica
    Posts
    667
    Reputation
    378
    Thanks
    695
    Quote Originally Posted by AQWorldsWhiteKnight890 View Post
    I only see one virus scan. :I

    ---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

    And one of the antiviruses say TROJ_GEN.FCBHZIO, which I'm guessing means Trojan virus.
    I've released the source, If you really care to find out you could figure out it's the line of code that fetches the game build that is being detected as false trojan virus by some over sensitive antivirus.

  6. #5
    AQWorldsWhiteKnight890's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Space
    Posts
    209
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by unknownartist0 View Post
    I've released the source, If you really care to find out you could figure out it's the line of code that fetches the game build that is being detected as false trojan virus by some over sensitive antivirus.
    Yeah, some antiviruses tend to do that..

  7. #6
    devilscorner's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    Ohh you almost got me
    Posts
    327
    Reputation
    10
    Thanks
    70
    My Mood
    Lurking
    awesome release is awesome man

  8. #7
    cuppanoodles's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i get a grey screen when i use it

  9. #8
    unknownartist0's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Murica
    Posts
    667
    Reputation
    378
    Thanks
    695
    Quote Originally Posted by cuppanoodles View Post
    i get a grey screen when i use it
    You gotta press/Say Load lol. It's the green button right next to the automatic updating game build.

  10. #9
    birniemac's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When I open it, it just says it has stopped working and all the other stuff.
    Any idea what to do? I've updated flash, redownloaded the .net 4 package and tried running as admin; nothing gets it to work

  11. #10
    kthao091's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Angelic
    I just get a message saying "You may be BANNED while using this." but it doesn't load.

  12. #11
    Elixir.93's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    female
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Tired
    for me it doesnt load on my windows 8 pc even if i run in compatibility mode ? looks good in the picture non the less

  13. #12
    unknownartist0's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Murica
    Posts
    667
    Reputation
    378
    Thanks
    695
    Quote Originally Posted by Elixir.93 View Post
    for me it doesnt load on my windows 8 pc even if i run in compatibility mode ? looks good in the picture non the less
    you need the .NET framework.

  14. #13
    Aqkeem's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    I live in California.
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    I'm having a problem with this I mean it worked fine for weeks but it seems to be malfunctioning on me idk whats wrong but right after it loads it just disappear again and I'm talking about the game the screen of the bot and everything is still there and working but the image of the game itself disappears for some reason and I had to press load again anyone having same problem like mine or does anyone know whats wrong?

  15. #14
    unknownartist0's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Murica
    Posts
    667
    Reputation
    378
    Thanks
    695
    Quote Originally Posted by Aqkeem View Post
    I'm having a problem with this I mean it worked fine for weeks but it seems to be malfunctioning on me idk whats wrong but right after it loads it just disappear again and I'm talking about the game the screen of the bot and everything is still there and working but the image of the game itself disappears for some reason and I had to press load again anyone having same problem like mine or does anyone know whats wrong?
    I have no idea what your attempting to say.

    The game version was recently updated, so if It was a grey screen that didn't automatically load that was fixed within an hour of it not working.

  16. #15
    Aqkeem's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    I live in California.
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by unknownartist0 View Post


    I have no idea what your attempting to say.

    The game version was recently updated, so if It was a grey screen that didn't automatically load that was fixed within an hour of it not working.
    no that's not it even when it loads I just press the button load to make the screen load I mean right after that once the dragonfable site loads. After awhile or once I log on the screen just disappears again like it stopped sending or something it just went grey again I guess you can say it disappears and I have to press load again for it to showup. Is this making any sense?

    also for some reason whenever I use the exp+gold hack it seems to show a certain amount of exp but after I turn in the quest I am on I never get any experience it returns to its original exp
    Last edited by Aqkeem; 09-03-2013 at 08:18 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Legit DragonFable Trainer v2.0 (Finale Release!)
    By unknownartist0 in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 38
    Last Post: 07-22-2013, 06:06 PM
  2. [Preview] Legit DragonFable Trainer v2.0 (Unfinished beta, good release)
    By unknownartist0 in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 2
    Last Post: 06-18-2013, 02:39 AM
  3. [Release] Legit DragonFable Trainer
    By unknownartist0 in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2013, 01:16 AM
  4. [Outdated] New DragonFable Trainer! Working! Just Made Today!
    By BigBangLover in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 25
    Last Post: 03-30-2010, 06:19 PM
  5. dragonfable trainer
    By RumbleBall in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 13
    Last Post: 10-16-2008, 05:16 PM