Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 188
  1. #31
    Dab1996426's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    female
    Posts
    1,613
    Reputation
    330
    Thanks
    1,831
    As I stated before thats because of the multiple SWF layers, just reset your SWFS or overwright the same layerr.

  2. #32
    s2pideleprank17's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yo dawg.. the swf's... did you make them?
    i think they from some ancient person from long ago.
    most of them i remember from when i was a teenager.
    can you fix some of them? like the shop lifter?
    also how do you use this variable editor.?
    Last edited by s2pideleprank17; 08-30-2015 at 10:04 AM.

  3. #33
    rizac's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Dab1996426 I am trying to make my own trainer but I don't know how to create .swf and make it how yours is any advice most I can do is load yours onto my trainer but it doesn't work right or can you get the gold hack to work properly

  4. #34
    MGamer's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by rizac View Post
    Dab1996426 I am trying to make my own trainer but I don't know how to create .swf and make it how yours is any advice most I can do is load yours onto my trainer but it doesn't work right or can you get the gold hack to work properly
    im confused do you mean you dont know how to add swf pane to your project or how to load external swf files into your main pane

  5. #35
    rizac's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by MGamer View Post
    im confused do you mean you dont know how to add swf pane to your project or how to load external swf files into your main pane
    I guess both? I am trying to get it to work like this trainer have a list or multiple files running also I am trying to figure out how to find more swf files or how they are made

  6. #36
    Ragglefraggle321's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I've tried opening the trainer but when I do I get an error saying Legit DragonFable Trainer has stopped working(Windows can check online for a solution to the problem.)
    My options are checking online for a solution and close the program or close the program

  7. #37
    DEMTACOS's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    get the latest version of microsoft net framework & update your flash, if that doesn't solve your issue, i have no idea what will.

  8. #38
    DoktorVoid's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Ragglefraggle321 View Post
    I've tried opening the trainer but when I do I get an error saying Legit DragonFable Trainer has stopped working(Windows can check online for a solution to the problem.)
    My options are checking online for a solution and close the program or close the program
    Having the same problem here ya'll Updated flash, latest .NET and it still does fuck all, am I doing something completely wrong or :S
    The exact error box is as follows
    "This program requires a missing Windows Components
    Check for a solution on the microsoft website. If a solution is available,there will be steps you can
    follow to fix the problem.
    [application info]
    This program requires flash.ocx,which is no longer included in this version of windows."

    I looked about to find this "Flash.ocx" but most of the links I found were fishy so I'm waiting patiently :P
    Last edited by DoktorVoid; 10-03-2015 at 05:41 AM. Reason: Clarification

  9. #39
    Dab1996426's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    female
    Posts
    1,613
    Reputation
    330
    Thanks
    1,831
    Quote Originally Posted by DoktorVoid View Post
    Having the same problem here ya'll Updated flash, latest .NET and it still does fuck all, am I doing something completely wrong or :S
    The exact error box is as follows
    "This program requires a missing Windows Components
    Check for a solution on the microsoft website. If a solution is available,there will be steps you can
    follow to fix the problem.
    [application info]
    This program requires flash.ocx,which is no longer included in this version of windows."

    I looked about to find this "Flash.ocx" but most of the links I found were fishy so I'm waiting patiently :P
    Did you include extract the .dll files that came with it?

    Have you tried installing the Internet Explorer version of flash - http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

    If all else fails then this should fix the problem - https://forums.adobe.com/thread/987370

  10. #40
    DoktorVoid's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Internet Explorer version worked perfectly, no other problems after there, thanks a bunch, now I can actually have fun with my Ranger

  11. #41
    deathdealer15's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored
    can you possibly hack my account and i can vouch you?

  12. #42
    zackmc's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do you decrease the window size?? It's way bigger than my screen (1280 x 800) and i can barely see anything under the inventory and amulet
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Screenshot_2.png  

    Screenshot_3.png  

    Last edited by zackmc; 10-07-2015 at 10:17 AM. Reason: added image

  13. #43
    salakaka's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i downloaded a sizer program for this, it works just fine. i'd recommend you to do the same.

  14. #44
    Dab1996426's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Gender
    female
    Posts
    1,613
    Reputation
    330
    Thanks
    1,831
    Lol I can update the source I thought I released the source too but whatever I'll just combine AQ and MQ together like AEelite or whatever and post it in the general battleon section. Whenever i feel like it that is

    And spider told me ow to use the admin menu for AQ, i still need to update that.

  15. #45
    Arzheus's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Why the lower part of the window disappeared here? And how to make XLS Item Editor 3.0 works?

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] [Final Version] DragonFable Trainer v1.5 - Source Release
    By Rance-Sama in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 33
    Last Post: 03-23-2016, 01:34 PM
  2. [Outdated] Legit DragonFable Trainer v3.0 (Voice Command Recognition!)
    By unknownartist0 in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 24
    Last Post: 09-09-2013, 06:42 AM
  3. [Outdated] Legit DragonFable Trainer v2.0 (Finale Release!)
    By unknownartist0 in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 38
    Last Post: 07-22-2013, 06:06 PM
  4. [Preview] Legit DragonFable Trainer v2.0 (Unfinished beta, good release)
    By unknownartist0 in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 2
    Last Post: 06-18-2013, 02:39 AM
  5. [Release] Legit DragonFable Trainer
    By unknownartist0 in forum DragonFable (DF) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2013, 01:16 AM