Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    neverbebeat's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    MW2 Rust FFA Server Glitch?

    I've been lurking this forum for a while and tried to find the information I wanted using the Search Button, but I did not come up with what I was looking for.

    Last night I was in a free-for-all game on Rust in which I stayed for 5 hours, leveling up several weapons. There was a 1500+ minute time on the Nuke, i'm assuming so that nobody could end the map, and all care packages were Tactical Nukes.

    I wanted to know if any of you have come across this same server and if there was a way that I could start my own/get into one easier.

    Thank You,

    Neverbebeat.

  2. #2
    lookin4chams's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    under the bridge
    Posts
    1,097
    Reputation
    18
    Thanks
    45
    My Mood
    Sad
    WOW MAN ARE YOU SERIOUS
    DUDE YOU WOLDNT EVEN HAVE TO ACTIVATE THE NUKE TO LVL UP MAN ALL YOU HAD TO DO WAS GET THE CARE PACKAGES THAT CONTAIN NUKES

    HOLEY SHIT WHAT A DREAM THAT WOULD BE IF IT WHERE REAL

    but then the natural human mind awakes from insanity to face the ever lasting journey of reality

  3. #3
    Threadstarter
    Unverified User
    neverbebeat's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I am serious. I assume that the care packages were all set to Tactical Nuke so that the map didn't get overrun with Sentry Guns. When the server crashed, it crashed on an error message saying something like, sentry guns have reached limit of 32 or something.

    Getting the Nuke from the Care Package did nothing for you, seeing as you couldn't activate them, because there was already a default timer.

    Has anyone else heard of this or seen anything like it?

  4. #4
    HeroBlastem's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    How the fuck?

  5. #5
    tom95ek's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    asd
    Posts
    267
    Reputation
    10
    Thanks
    226
    My Mood
    Crappy
    omfg i just played there. server is out b.c it said there is no good host to play. error. i got 800 kill and 100 deaths. amaizing

  6. #6
    patrickchewing's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Shocked
    I also played something like this, well it was rust and the host had developer console and typed the line scr_xpscale 9999999 then type map_restart and wola 1 kill puts people at level 70 right away.

Similar Threads

  1. CrossFire Glitch - FFA Port Glitch. [By: *[P]oek[Y]*.]
    By TigerTJE in forum CrossFire Glitches
    Replies: 7
    Last Post: 06-13-2010, 01:55 AM
  2. New [FFA] [PORT] Glitch
    By Rezajwz1114 in forum CrossFire Glitches
    Replies: 4
    Last Post: 06-12-2010, 01:16 AM
  3. [MW2]Out of Map Glitch [MW2]
    By Rosers in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 10
    Last Post: 03-22-2010, 11:49 PM
  4. *New MW2 Pro Dedicated Servers Petition
    By eliteop in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 11-21-2009, 07:04 AM
  5. CoD: MW2 - NO Dedicated Servers for PC
    By eliteop in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2009, 06:55 AM