Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    diedke's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    214
    Reputation
    10
    Thanks
    15

    Possible Solution MW2 NAT type!

    eyy every1 .

    I always had NAT strict.

    And today i played MW2 like always and after a few games i became Host [ Lagged like hell LOL]

    as i wanted to piss the whiners off i pressed alt tab and ended iw4mp. I restarted MW2 and then my NAT was open.

    You guys might want to test it out

    not sure it works =D

  2. #2
    niekbond's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Beneath Your Bed
    Posts
    101
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    My Mood
    Amused
    You tabbed in game?, i never saw that worked.
    Feel Free To Add Me!

    On Steam :

    -Niekbond


    My Posts :

    Aimbot+ESP MW2 (1.0.184)
    http://www.mpgh.net/forum/191-call-d...184-lower.html





  3. #3
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    you cannot be host having a strict nattype.



  4. #4
    koeninatorrrr's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    C:/Program Files/Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/
    Posts
    146
    Reputation
    10
    Thanks
    105
    My Mood
    Doubtful
    Mine was Open after getting a new router

  5. #5
    TheUser's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    MW2 Rundown
    Posts
    2,022
    Reputation
    22
    Thanks
    857
    mine is always been open but i have never been the host

  6. #6
    wizhu's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    183
    Reputation
    11
    Thanks
    23
    My Mood
    Psychedelic
    OR GO to a site which can not be named and then follow instructions that removes MW2 firewall
    --(\_/) --
    -(='.'=) -
    -('')_('')-

    ROFLBUNNY

  7. #7
    AudiTT's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    373
    Reputation
    10
    Thanks
    299
    All your ports need to be open. Also putting your computer's network address in the DMZ.

  8. #8
    Koen's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    I don't know, you tell me bitch.
    Posts
    2,315
    Reputation
    19
    Thanks
    1,668
    My Mood
    Bored
    If you're not a master hoster I wouldn't recommend doing all the changes to your router, I fucked up a few times , had to reset everything too, then I got a new one since I figured this one is just too old to handle all the open ports, and it did the trick.


    Check out my new topic : Medal of Honor 2010 Retail ESP / Wallhack Here



    Add me :
    On MSN
    Koenschouten@hotmail.com

  9. #9
    ChrisOoO's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    well the thing is that u get a disabler and get forced host and kill the server that wot i do all day get some nice comments <3

  10. #10
    Koen's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    I don't know, you tell me bitch.
    Posts
    2,315
    Reputation
    19
    Thanks
    1,668
    My Mood
    Bored
    Yeah that works too, but I never got my hands on something that forces you to be host :/


    Check out my new topic : Medal of Honor 2010 Retail ESP / Wallhack Here



    Add me :
    On MSN
    Koenschouten@hotmail.com

  11. #11
    Redr's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by diedke View Post
    eyy every1 .

    I always had NAT strict.

    And today i played MW2 like always and after a few games i became Host [ Lagged like hell LOL]

    as i wanted to piss the whiners off i pressed alt tab and ended iw4mp. I restarted MW2 and then my NAT was open.

    You guys might want to test it out

    not sure it works =D
    No, this doesn't work - it's done by changing router settings

  12. #12
    xavdude's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    goddamnit, can someone tell me what this 'site that cannot be named' is ? :|

  13. #13
    Gervino's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    176
    Reputation
    32
    Thanks
    23
    My Mood
    Hungover
    Oh gawd.. Does no one know what port forwarding is? D:

Similar Threads

  1. Regarding my NAT type
    By Insane in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 13
    Last Post: 07-19-2010, 11:49 PM
  2. NAT type: STRICT
    By bullcr4sh in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2010, 08:07 AM
  3. How do you open your Nat Type (PS3)
    By kevin66062 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2010, 05:31 PM
  4. [Tutorial] How to Open MW2 Nat to Be a host~!
    By tom95ek in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 20
    Last Post: 02-16-2010, 07:38 AM
  5. EVERYTHING about GUID Bans / HARDWARE Bans / Possible Solutions
    By Hispiforce in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2008, 11:24 PM