Thread: Shoot Script

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by dostogg View Post
    Didnt find read-only when i tried it on windows 7
    it's under properties ;p
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  2. #17
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    yeah i dont bother doing it now since my pc is gone

  3. #18
    HellRaz0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    My Mood
    Yeehaw
    FFS, game gets laggy if I record it on max setting anyone else want to film it?

  4. #19
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    I cant. No pc for me :O

  5. #20
    HellRaz0r's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    My Mood
    Yeehaw
    Footage is done, Video TUT also.

    Now which music, no audio -.-'

  6. #21
    ponkox's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by TheUser View Post
    isnt editing config bannable?
    Quote Originally Posted by dostogg View Post
    YEs and the mp_config will change back to default automatic
    whut whut.

    Im using the mp_config file to go windowed, and it works like a charm

    Great for use of Skype, Spotify etc.
    NO!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 01-06-2016, 01:38 AM
  2. Habbohotel Scripts
    By h0ang in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 06:19 AM
  3. Shoot with Fists BUG
    By Nightlord in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 11-08-2006, 05:17 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-05-2006, 07:20 AM
  5. OMG I SO STUCK!!!(Java Script "n" html problem
    By jeremywilms in forum Programming
    Replies: 11
    Last Post: 06-15-2006, 02:23 PM