Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 74
  1. #16
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by House View Post
    U really give me headache ... you need new virus scan now
    (sry I am on test period and I cant approve that without right virus scans, or I will be ripped)
    sry house ._." virus scans updated sir

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  2. #17
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,952
    My Mood
    Cynical
    /New Attachment Approved

    have fun u Gamepad lovers, damn you ^^

  3. The Following User Says Thank You to House For This Useful Post:

    Stoshy (08-19-2010)

  4. #18
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    dam im playin aIW right now and all i have to say right now is wow... i rly suck. mayb we can get a game using controllers. i need the practice XD

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  5. #19
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,952
    My Mood
    Cynical
    I really suck @ playin on xbox too -.-

  6. The Following User Says Thank You to House For This Useful Post:

    Stoshy (08-19-2010)

  7. #20
    airbag's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    256
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by House View Post
    I really suck @ playin on xbox too -.-
    Don't all PC gamers?

  8. #21
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,867
    My Mood
    Angelic
    some games are better for pc, some are better for console /

  9. The Following User Says Thank You to Archangel For This Useful Post:

    Stoshy (08-19-2010)

  10. #22
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    agreed. but mouse jus give more accuracy cuz u can reach a certain point faster. im a little good with the controller now, but using a shotty doesnt count XD

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  11. #23
    Maniac101's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    299
    Reputation
    11
    Thanks
    217
    My Mood
    Twisted
    thanks alot stoshy i always wanted to try this gamepad i have on a game it kinda sucked with bfbc2's built in controller support
    Add Me on MSN Maniac101@live.com



  12. The Following User Says Thank You to Maniac101 For This Useful Post:

    Stoshy (08-19-2010)

  13. #24
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    bfbc2? whut kind of game is that. RPG FPS? glad i helped :3

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  14. #25
    Maniac101's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    299
    Reputation
    11
    Thanks
    217
    My Mood
    Twisted
    Battlefield Bad Company 2 aka bfbc2 lol o and i have a problem i get this when i try to run pinnacle



    i even downloaded the new version and i still get it any idea
    Add Me on MSN Maniac101@live.com



  15. The Following User Says Thank You to Maniac101 For This Useful Post:

    Stoshy (08-19-2010)

  16. #26
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by Maniac101 View Post
    Battlefield Bad Company 2 aka bfbc2 lol o and i have a problem i get this when i try to run pinnacle



    i even downloaded the new version and i still get it any idea
    on the website it said it works. try to remove the game from the game profiles window. then add the exe manually. it didnt detect my cracked mw2 so thats whut i did. jus try that to c if itll work

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  17. #27
    Maniac101's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    299
    Reputation
    11
    Thanks
    217
    My Mood
    Twisted
    no i cant even run pinnacle i got this after the reboot from installation i tried to run pinnacle to do the instruction for registration you put up the reg edit but i cant even open it
    Add Me on MSN Maniac101@live.com



  18. The Following User Says Thank You to Maniac101 For This Useful Post:

    Stoshy (08-19-2010)

  19. #28
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by Maniac101 View Post
    no i cant even run pinnacle i got this after the reboot from installation i tried to run pinnacle to do the instruction for registration you put up the reg edit but i cant even open it
    yer using vista7? i dont know if it works with vista. i got win 7...

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  20. #29
    Maniac101's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    299
    Reputation
    11
    Thanks
    217
    My Mood
    Twisted
    yea im running vista 64 bit
    Add Me on MSN Maniac101@live.com



  21. The Following User Says Thank You to Maniac101 For This Useful Post:

    Stoshy (08-19-2010)

  22. #30
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by Maniac101 View Post
    yea im running vista 64 bit
    i jus checked the torrent i got it from its only for win 7 users :S sry

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  23. The Following User Says Thank You to Stoshy For This Useful Post:

    Maniac101 (08-19-2010)

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [SOLVED]I play in COD MW2 With Steam The console don't work..
    By F-I-R-E in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 02-05-2011, 04:53 PM
  2. Need Help with Playing Mw2 on PC
    By Killer10312 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2010, 02:36 PM
  3. [Tutorial] How to play MW2 with Zero Gear demo on 182 patch
    By lordofme50 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 324
    Last Post: 02-17-2010, 10:14 AM
  4. [Release] Play MW2 with Zero Gear demo on 182 patch!!
    By apeguy in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2010, 09:24 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 08-25-2007, 05:48 PM