Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
  1. #61
    rowan112's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    623
    Reputation
    14
    Thanks
    461
    i did everything u said and i keep getting this

  2. #62
    matjuh123's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    So.. you didn't look in your closet yet?
    Posts
    1,204
    Reputation
    21
    Thanks
    623
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by rowan112 View Post
    i did everything u said and i keep getting this
    You have to buy it to continue using it. You had 15 minute free trail time limit, and you've used it.
    -I'm back as an active member. (8th December, 2013)

  3. #63
    rowan112's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    623
    Reputation
    14
    Thanks
    461
    Quote Originally Posted by matjuh123 View Post
    You have to buy it to continue using it. You had 15 minute free trail time limit, and you've used it.
    this tut makes it that u get fullversion for free. but some reason i get that

  4. #64
    matjuh123's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    So.. you didn't look in your closet yet?
    Posts
    1,204
    Reputation
    21
    Thanks
    623
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by rowan112 View Post
    this tut makes it that u get fullversion for free. but some reason i get that
    Did you do this step?

    4 - Enter registration info in the window with the info form the .txt that i provided in the attachments into this window. (DONT put space in between quintan corder)

    If you did all the steps right and it still doesn't work, try re-installing?
    -I'm back as an active member. (8th December, 2013)

  5. #65
    rowan112's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    623
    Reputation
    14
    Thanks
    461
    Quote Originally Posted by matjuh123 View Post
    Did you do this step?

    4 - Enter registration info in the window with the info form the .txt that i provided in the attachments into this window. (DONT put space in between quintan corder)

    If you did all the steps right and it still doesn't work, try re-installing?
    yes i did do that

  6. #66
    matjuh123's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    So.. you didn't look in your closet yet?
    Posts
    1,204
    Reputation
    21
    Thanks
    623
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by rowan112 View Post
    yes i did do that
    Re-install, and do all the steps again?
    -I'm back as an active member. (8th December, 2013)

  7. #67
    rowan112's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    623
    Reputation
    14
    Thanks
    461
    Quote Originally Posted by matjuh123 View Post
    Re-install, and do all the steps again?
    nvm i still get that thing about time limit
    Last edited by rowan112; 08-29-2010 at 06:29 AM.

  8. #68
    BloodGun's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Fine
    NICE MAN (cool)

  9. #69
    wowmaster's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Goofy
    Sweet

    I am having problems with my Winfag 7 desktop. Ill try this once it's fixed.

  10. #70
    torres9's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bitchy
    hi dude, i had a "big" here or maybe not so big...i did all the instruction that u gave,all great! the main probs 4 me is when i tried to run and play cod6, i can't use my logitech dual action pad instead it still use keyboard and mouse although import n save ur button config..how to fix this?please help dude...

  11. #71
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Quote Originally Posted by torres9 View Post
    hi dude, i had a "big" here or maybe not so big...i did all the instruction that u gave,all great! the main probs 4 me is when i tried to run and play cod6, i can't use my logitech dual action pad instead it still use keyboard and mouse although import n save ur button config..how to fix this?please help dude...
    Ohh you are luckyyy

    Just to re-enforce, do not bump threads older than one week. You bumped one 6 days old
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  12. The Following User Says Thank You to Insane For This Useful Post:

    Skyline. (09-04-2010)

  13. #72
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    on COD u shouldnt do it! Thats... wrong... Everyone aims alot faster then you do

  14. #73
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by kamielftw View Post
    on COD u shouldnt do it! Thats... wrong... Everyone aims alot faster then you do
    dont shoo away the ppl that like to play with controllers.

    /facepalm

    who cares unless u want to play competitively. whut if yer friends come over and they play ps3 or xbox mw2. that very much suits the occasion. im jus sharing that for ppl who want and like to play with controllers.

    make me rage

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  15. #74
    hodgie2010's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Buzzed
    I use game padder


    SAY THANKS IF I HELPED

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Similar Threads

  1. [SOLVED]I play in COD MW2 With Steam The console don't work..
    By F-I-R-E in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 02-05-2011, 04:53 PM
  2. Need Help with Playing Mw2 on PC
    By Killer10312 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2010, 02:36 PM
  3. [Tutorial] How to play MW2 with Zero Gear demo on 182 patch
    By lordofme50 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 324
    Last Post: 02-17-2010, 10:14 AM
  4. [Release] Play MW2 with Zero Gear demo on 182 patch!!
    By apeguy in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2010, 09:24 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 08-25-2007, 05:48 PM