Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    slipknot283's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Twisted

    Question How do I get the console to show ingame?

    yes im really noob.. i have no clue how to get the console to show ingame if thats possible.

    Answers would be helpful.
    Ima Choob

  2. #2
    liper9's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    i doubt thats possible, every single screen i saw with console was with game on window. So that ppl asking about "alt + enter" or "alt + tab" so much.

  3. #3
    ***JAMES***'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    With R3V my BumBuddie
    Posts
    1,222
    Reputation
    20
    Thanks
    1,060
    My Mood
    Dead
    use search button. Its on the first page.

Similar Threads

  1. How do you get the VIP free trial?
    By Cammoguy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2009, 11:00 AM
  2. how do u get the weapons on combat arms dat are in black using mhs
    By pain123 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2008, 12:28 AM
  3. [HELP] How do i get the form to target a proccess...
    By Nightlord in forum Visual Basic Programming
    Replies: 4
    Last Post: 11-27-2007, 12:43 PM
  4. how do i get the new weps
    By ballin22 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 05-27-2007, 04:40 PM
  5. [help]how would i get the superjump address?
    By fable741 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-08-2007, 09:37 AM