Thread: Monitor prob.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    raphaterz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    im not tellin you no more...
    Posts
    2,039
    Reputation
    36
    Thanks
    182
    My Mood
    Busy

    Monitor prob.

    Well my monitor decides to go off only while playing cod4 or cod mw2. Now my monitor loses signal but my comp is always on. o always end up having to restart. the monitor loses signal about 10 minutes into the game. I have updated dirext x, graphic cards, cleaned all dust off fan, checked fan and it runs smooth(both) , basically every peice of help google offers.


    HELP PLEASE, this problem just strted up randomly... ive had this comp problem free and have been playing mw1 for a while now.

    HELP

  2. #2
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    1 How much ram do you got?(Random access memory)
    2 When did you get this problem?
    3 Have you tried googling after Monitor drivers?

    Hope that helps

    Hej
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  3. #3
    raphaterz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    im not tellin you no more...
    Posts
    2,039
    Reputation
    36
    Thanks
    182
    My Mood
    Busy
    6 gb ram
    i got this problem like one week ago
    If you mean updates then yes, but are you telling me i should start shopping for a new driver?

  4. #4
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by raphaterz View Post
    6 gb ram
    i got this problem like one week ago
    If you mean updates then yes, but are you telling me i should start shopping for a new driver?
    i don't think he meant shopping, but find the model name of the monitor and go to there homepage and look for drivers, btw what monitor do you have pref company name and model...


  5. #5
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Exactly what I mean.

    And do you got 64 or 32bit?
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  6. #6
    raphaterz's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    im not tellin you no more...
    Posts
    2,039
    Reputation
    36
    Thanks
    182
    My Mood
    Busy
    im vista 64-bit and my monitor brand is gateway and i went to check it out, and they have a driver updater for free download, but when you wanna use it, it asks for money xD... Sorry it took me a week.

Similar Threads

  1. U.Ammo Prob
    By unseenss in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 07-25-2007, 05:18 PM
  2. Prob The Biggest Hack In Mpgh 10 Min Rel
    By ~claw~ in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 07-15-2007, 01:22 PM
  3. prob with new trainer - HELP NEEDED-
    By XqwertyX in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 05-24-2007, 03:48 PM
  4. PROB With UCE Tutorial
    By Mikeck901323 in forum General Game Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2007, 08:10 PM
  5. Need Desparalty A Hw Unban Prob Or Spoofer Or Whatever!
    By naomelembro14 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 03-15-2007, 10:21 AM