Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Dane68's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Fatal Error when using VAC Chaos to Load Game

    What do I do to get itr working and stop showing the "Steam must be open" message? I've tried opening it through Steam and I still get nothing.
    Any solutions out there?

  2. #2
    Niku ・( ̄∀ ̄)・'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    Arian
    Posts
    4,320
    Reputation
    474
    Thanks
    639
    My Mood
    Aggressive
    restart steam?..........and again
    1pen steam again
    2pen VAC chaos..
    3:try again..
    "Holding anger is a poison. It eats you from inside. We think that hating is a weapon that attacks the person who harmed us. But hatred is a curved blade. And the harms we do, we do to ourselves."-Mitch Albom

  3. #3
    JamesA1994's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    The dark side
    Posts
    1,703
    Reputation
    271
    Thanks
    529
    My Mood
    Psychedelic
    This should be in the help section.

    Try Re-Installing...
    CoD Minion: Jan 13th 2011 to April 11 2011
    MMORPG Minion Since: March 28th 2011 to April 11 2011

    Don't be afraid to rep, you aren't loosing anything!
    Don't forget your P&Q's. Press the thanks button if someone has helped.
    jamesa1994@hotmail.com

  4. #4
    Dane68's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by JamesA1994 View Post
    This should be in the help section.

    Try Re-Installing...
    Sorry. I'm new to this site.

  5. #5
    3L1T3's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    dude just dont use vac choas it only makes u get a ban . and then u will cry . so its bad .
    and restart pc ?

  6. #6
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    ~Moved to help section.

    1- Run Steam As admin and connect
    2- Run VAC Chaos As Admin
    3- Click Launch Game, Or something like that
    4- Profit
    5- ???
    6- Enjoy your ban.

    VAC Chaos sucks, end of story. ~Moved
    Love You All~

  7. #7
    Synns's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    5,175
    Reputation
    170
    Thanks
    2,554
    My Mood
    Bitchy
    VAC Chaos is an instant ban. Why do you use it?

Similar Threads

  1. [SOLVED]VAC Chaos 2.04 Game Loading Problem!
    By mvenom101 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-04-2010, 06:29 PM
  2. I got ban after only 2 days using VAC Chaos
    By Slayer418 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 04-28-2010, 05:41 PM
  3. [Tutorial] How to make a 10th prestige lobby using VAC chaos
    By olah117 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 15
    Last Post: 04-19-2010, 07:02 PM
  4. using VAC CHAOS, is there even a slight chance of getting banned?
    By chaoshon in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 04-17-2010, 12:35 AM
  5. [HELP] Error when using injector + hack
    By jonnieboi93 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-28-2009, 12:29 PM