Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Priunord's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    [SOLVED] Reset Rank, Not stats?

    Is it possible to reset your rank without reseting all of your emblems or accolades? I hacked 70 9th, and want to go back to where I was. Thats not a problem I can use the rank hack back to where I was once I reset lower, but I definitly dont want to lose all my accolades and stuff, can anyone help???

    Ive seen http://www.mpgh.net/forum/227-call-d...lv-1-a-13.html but that deletes everything. Can someone tell me which .stat's to delete for only my rank?

    Thanks

  2. #2
    TheUser's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    MW2 Rundown
    Posts
    2,022
    Reputation
    22
    Thanks
    857
    not possible.
    if you want to reset your rank, you need to reset everything.

    here is more info:
    http://www.mpgh.net/forum/227-call-d...nk-lv-1-a.html

    /moved to cod mw2 help

  3. The Following User Says Thank You to TheUser For This Useful Post:

    Archangel (06-08-2010)

  4. #3
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    I can make you a custom rank, everything unlocked from level 1 prestige 0, and once you get a weapon everything will be unlocked, look here.


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  5. #4
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,877
    My Mood
    Angelic
    /marked as solved

  6. #5
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    979
    Or use EAM, export. Reset stats. Open the file you exported, mod it

Similar Threads

  1. [Solved]Reset stats
    By nikolayl in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-08-2011, 05:51 PM
  2. [SOLVED]Reset stats
    By Dinky in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-31-2010, 11:48 AM
  3. [Tutorial] Reset Rank.
    By Beast' in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2010, 06:23 AM
  4. Anyway to reset rank?
    By breeze in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 11-21-2009, 02:26 PM
  5. Rankings not updated
    By GraveX in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-06-2008, 01:28 PM