Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    xloyer's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    [SOLVED]VAC Chaos for 1.3.37 ALTER

    do someone have or know from where to get VAC_Chaos for AlterIwNet patch 1.3.37 ??

  2. #2
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    What are you going to do with that? The console is unlocked you know...

  3. #3
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    VAC Chaos?! for AlterIWnet?!
    I will make a T-short with this question.
    There is no VAC on AlterIWnet, and console it's allready opened, so why do you need it?!
    I can't wait to see the answer


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  4. #4
    smoon17's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    @foaieverde
    The sign "Steam-Updating" thing is so funny...

  5. #5
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    lol 1st wrong section..
    2nd your not allowed to post vac chaos as i should know/
    3rd..statted by the world above me vac doesnt run on ALTER

    so youve done one of these > &


  6. The Following User Says Thank You to Skyline. For This Useful Post:

    B4M (06-12-2010)

  7. #6
    pakipaki's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how sban in mw2 alterwnet? pls help

    how sban in mw2 altewnet pls help

  8. #7
    PP_CrazyApple's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    At home...
    Posts
    841
    Reputation
    28
    Thanks
    416
    My Mood
    Innocent
    Vac chaos doesnt work in alteriw..

  9. #8
    Josephlittle™'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    GSC Modding Section
    Posts
    1,345
    Reputation
    26
    Thanks
    560
    My Mood
    Devilish
    Even if they used VAC, u would get banned for a shitty disabler ^^

  10. #9
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    Err..

    I Suggest you should learn a bit how things work before attempting "Hacking" on stuff

    Alter is a PServer, They don't use Chaos, But plan on adding a crappy AC.

    Just Use a dVar unlocker if it's what you want.

    ~Marked as Solved & Closed
    Love You All~

Similar Threads

  1. [SOLVED] VAC chaos
    By Penis10 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-30-2010, 11:17 AM
  2. [SOLVED]Vac Chaos
    By selection in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-25-2010, 04:05 AM
  3. [SOLVED] vac chaos
    By roxor804 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 8
    Last Post: 06-24-2010, 05:35 AM
  4. [SOLVED]VAC-Chaos module error problem!
    By Spladder1 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 06-13-2010, 08:03 PM
  5. [SOLVED] VAC chaos or not?
    By Tigermisu in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-02-2010, 03:23 AM