Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Tigermisu's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Innocent

    Modded Lobbies - Banneable?

    After reading the VAC statement, I saw that multiplayer mods that did not modify any core .exe or .dll fire arent banneable, I started to wonder; Moddes lobbies like mw2 extreme and injectors - Are they all banneable, or only some are?

    One last question:

    If I got 2 steam accounts on the same PC, I use VAC Chaos + hacks on one, and legit play on the other, is my legit account under any risk?
    Last edited by Tigermisu; 06-19-2010 at 03:39 AM.




    [YOUTUBE]oAIs5e58G-I[/YOUTUBE]

  2. #2
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,953
    My Mood
    Cynical
    if u inject something into a process, it cant be same as before so u modified it, also mw2 extreme chanegs memory which is also bannable

  3. #3
    Tigermisu's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by House Hax View Post
    if u inject something into a process, it cant be same as before so u modified it, also mw2 extreme chanegs memory which is also bannable
    So there is no way to play the slightiest mod on MW2 without getting BANNED?...




    [YOUTUBE]oAIs5e58G-I[/YOUTUBE]

  4. #4
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,953
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Tigermisu View Post
    So there is no way to play the slightiest mod on MW2 without getting BANNED?...
    u can use "Disabler" to protect VAC from running

  5. #5
    Tigermisu's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by House Hax View Post
    u can use "Disabler" to protect VAC from running
    But all working VAC disablers are rare and private...




    [YOUTUBE]oAIs5e58G-I[/YOUTUBE]

  6. #6
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,953
    My Mood
    Cynical
    Try to find VAC Chaos, its public disabler and also bannable one (idk if its detected or not)

  7. #7
    r_arraz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Your desktop h4x1n up your compooter
    Posts
    370
    Reputation
    16
    Thanks
    76
    My Mood
    Cool
    I think it's been detected ever since Valve ninja updated VAC.





  8. #8
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,953
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by r_arraz View Post
    I think it's been detected ever since Valve ninja updated VAC.
    i think they only patched console, not the disabler

  9. #9
    Tigermisu's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by House Hax View Post
    i think they only patched console, not the disabler
    But War3zdude always says Chaos is trash, and a friend got banned for "VAC Chaos being picked up"

    Anyways, I used VAC chaos to do some low grav private 1 month ago and im still here... idk




    [YOUTUBE]oAIs5e58G-I[/YOUTUBE]

  10. #10
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Tigermisu View Post
    But War3zdude always says Chaos is trash, and a friend got banned for "VAC Chaos being picked up"

    Anyways, I used VAC chaos to do some low grav private 1 month ago and im still here... idk
    yes, VAC chaos vac blocking module was working once,
    then a update came, and it got allot of people banned.
    They claim its safe again, but i wouldnt trust my account to it.
    But if you are going to use it, make sure to start chaos before going into mw2 and never start chaos then launch the game through steam, always hit the launch mw2 button vac chaos itself.
    Also never close vac chaos when mw2 is open.

  11. #11
    TheUser's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    MW2 Rundown
    Posts
    2,022
    Reputation
    22
    Thanks
    857
    vac and steam know everything about vac chaos, its not safe, a ninja patch and you are banned.

  12. #12
    Tigermisu's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Innocent
    Uhm anyone gots a working vac disabler? I could pay a lil...




    [YOUTUBE]oAIs5e58G-I[/YOUTUBE]

  13. #13
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Tigermisu View Post
    Uhm anyone gots a working vac disabler? I could pay a lil...
    all working ones are rare and private, and not forr sale

  14. #14
    Tigermisu's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by war3zdude92 View Post


    all working ones are rare and private, and not forr sale
    That makes me wonder...

    Edit: War3z, I saw you got a cmd program that checks if VAC is running - Could that help in avoiding bans any way?
    Last edited by Tigermisu; 06-19-2010 at 03:10 AM.




    [YOUTUBE]oAIs5e58G-I[/YOUTUBE]

  15. #15
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    No, it cannot. You only know if it runs or not lol. You don't know if VAC fixxed this to just kid us though, rofl.



Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Window XP Modded Lobbies?
    By haxifix in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 19
    Last Post: 06-11-2010, 02:37 AM
  2. modded lobby
    By benl in forum XBOX General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2010, 07:04 AM
  3. [XP LOBBY] aka [Modded lobby?]
    By rkaf in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2010, 08:33 PM
  4. Pc challenge/modded lobbies
    By Berrbe in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2010, 09:44 PM
  5. How do you make a modded lobby?
    By dragonfleas in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2010, 03:44 PM