Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    kissko0l's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    External ESP without window mode

    In fact ESP is what i'm really looking for.

    Since window mode isn't working for me I'd like to know if it is possible to have en external ESP without window mode.

    Even though i Guess External means window mode :'(

  2. #2
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Quote Originally Posted by kissko0l View Post
    In fact ESP is what i'm really looking for.

    Since window mode isn't working for me I'd like to know if it is possible to have en external ESP without window mode.

    Even though i Guess External means window mode :'(
    There are no externak esp's for fullwindowed. Try lowering the quality whil in windowed mode and youll should lose the lagg

  3. The Following User Says Thank You to Abstract For This Useful Post:

    kissko0l (06-23-2010)

  4. #3
    kissko0l's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks even though i need to play with a window in the middle of my desktop since the resolution is lower

  5. #4
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Quote Originally Posted by kissko0l View Post
    Thanks even though i need to play with a window in the middle of my desktop since the resolution is lower
    Just make it a higher resolution

  6. #5
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    you people know that you can play "windowed-mode" but full resolution?...,
    I'm playing 1440x987 << being 1 bar all around the screen i then minimize the task bar at the bottom and it looks like full screen besides the tab saying "call of duty mw2" at the top


Similar Threads

  1. [SOLVED] Windowed Mode without borders
    By MuhKuh2010 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 10
    Last Post: 11-30-2010, 05:30 PM
  2. [Release] Windowed Mode
    By viper131 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 74
    Last Post: 08-14-2008, 03:17 PM
  3. Windows mode?
    By viper131 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2008, 03:29 PM
  4. window mode?
    By gamerx9191 in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2007, 03:18 PM
  5. Direct-X Windowed Mode
    By Dave84311 in forum General Gaming
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2006, 10:56 AM