Thread: ESP help

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    gtbtintu's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    India
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Confused

    ESP help

    i need help guys
    i tried to use the ESP box for legit mw2. not alteriwnet.
    but it never works for me,,none of them
    i think the problem is that aero thingy, i'm on vista basic :\
    and yeah i ruun on windowed.
    i have set admin settings on.
    Please help me

  2. #2
    Comet's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    6,433
    Reputation
    376
    Thanks
    801
    My Mood
    Amazed
    1, what hack did u actually use.
    2, what do you mean, is it a cracked version or?

    If it's cracked it could be that, or maybe the injector ( if u used one ) is not working, or the hack is patched/don't work for you and it may not work for vista..

    you can give me more info b answering those 2 questions, make sure the link u give my for the hack is on mpgh.net if it isn't don't bother.

  3. #3
    gtbtintu's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    India
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Confused
    i used the external box esp, all version, i've tried.
    and yeah i OWN the game, if that makes things clear
    There is no injector for an External Box

  4. #4
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Quote Originally Posted by gtbtintu View Post
    i used the external box esp, all version, i've tried.
    and yeah i OWN the game, if that makes things clear
    There is no injector for an External Box
    U run mw2 in windowed mode?
    Do u have AERO theme enabled?

  5. #5
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Abstract View Post


    U run mw2 in windowed mode?
    Do u have AERO theme enabled?
    He is running on windowed mode, and yes, he doesn't have AERO theme!

    He explained in main post.


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  6. #6
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by gtbtintu View Post
    i need help guys
    i tried to use the ESP box for legit mw2. not alteriwnet.
    but it never works for me,,none of them
    i think the problem is that aero thingy, i'm on vista basic :\
    and yeah i ruun on windowed.
    i have set admin settings on.
    Please help me
    You have to be in Aero mode. It's the only way this works. Google Activating Aero Mode on Vista Basic. I posted on another section quite a while back on how to registry edit to get it to work. Idk if it works or not, but it's worth a try, amirite?
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  7. #7
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Eventho you are on vista basic you can have AERO theme

  8. #8
    gtbtintu's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    India
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Confused
    I have tried googling on how to get Aero, Never worked for me..i tried all that registring thing too.

  9. #9
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Quote Originally Posted by gtbtintu View Post
    I have tried googling on how to get Aero, Never worked for me..i tried all that registring thing too.
    Hmm, then i dont know.. Get windows 7 there ull get it and its a better OS

  10. #10
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    I can't upload it here, soory it has 1.1 MB.


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  11. #11
    gtbtintu's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    India
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Confused
    Can u pm me the link./msn
    Thanks to all who tried to help and abstract, thanks , but that option isnt feasible for me now

  12. #12
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    My MSN vlad704@msn . com


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  13. #13
    gtbtintu's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    India
    Posts
    132
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Confused
    Added Thanks

  14. #14
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by Abstract View Post
    Eventho you are on vista basic you can have AERO theme
    even on windows xp its possible to get aero mode.


Similar Threads

  1. ESP help??????
    By justiniscool5 in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 02-05-2011, 05:05 PM
  2. ESP HELP externalBoxESP
    By monopolyex in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-20-2010, 09:39 PM
  3. need ESP Help? In-Depth Tutorial
    By gudsoldier in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 08-01-2008, 07:47 PM
  4. help esp
    By merkado in forum Visual Basic Programming
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2008, 08:02 AM
  5. HELP NAME ESP
    By mrkprv in forum Visual Basic Programming
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2008, 03:21 PM