Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    DevilDog0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    your closet :)
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy

    .gsc files not showing up properly -_-

    Right, I've opened up a .gsc file from mw2 via Notepad. **problem!

    I open it and this shows up!
    Code:
    䳿뉗沬�ݹꐷ㿍돺鮾팅젹䛭굍渒㯴拉䖜⦭䒼枘
    I tried opening it up in Editplus 3 and this shows up:
    :׷Ԑl4!r}!0]zr#=i!?s* "lHŘ\+f꫑R/ٙ z"
    ڻ4叢+N:V~*3fx8)Ͳj;R>Y R7O({ m[
    d=Ef^ZHMʔp[WhY+=(c YȆcwR*p=ʗ>.xO^`
    The first is Japanese or Chinese,the second is in Romanian. These are the same .gsc files, I've tried different .gsc files and fresh ones two (from cod4 maps) and I get the same thing. I've tried opening them up in every version of C++ that I have (I have all :P)

    Can anyone help here?

    ***a dumb retarded modder who needs help posted this***

    DevilDog

  2. #2
    Zyixc's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    NL
    Posts
    359
    Reputation
    13
    Thanks
    224
    My Mood
    Yeehaw
    if you see that is means its encrypted !!
    unless you know how to decrypt it, its useless

    SOLVED /i think





    The stars that once lit my way have dimmed, the sky turned gray.
    The path, once so clear, faded away.

  3. #3
    DevilDog0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    your closet :)
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy
    Thank you for the file....but being a noob...how would I decrypt? :P

  4. #4
    DevilDog0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    your closet :)
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy
    *reply damn mistakes

  5. #5
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    You can't decrypt them really. Theyre encrypted so no one changes the work and makes it their own. They also want to hide the code. Odds are you opened Elitemod (I think thats the one in modloader that encrypted).
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  6. #6
    Comet's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    6,433
    Reputation
    376
    Thanks
    801
    My Mood
    Amazed
    it's a encrypted file.

  7. #7
    DevilDog0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    your closet :)
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy
    that's the problem though, I'm trying to make my own mw2 mod with the mod loader, FF viewer wont work, I'm using the same .gsc's that are needed for the mod, but still,..i fail

  8. #8
    r_arraz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Your desktop h4x1n up your compooter
    Posts
    370
    Reputation
    16
    Thanks
    76
    My Mood
    Cool
    Use Scoutzknivez .gsc files to learn, not Realism Mod. You are not going to be able to decrypt that.





  9. The Following User Says Thank You to r_arraz For This Useful Post:

    lockdown6435 (06-29-2010)

  10. #9
    DevilDog0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    your closet :)
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy
    Yes....but can someone give me the .gsc files that I need or else can someone help me with .FF viewer. Other than that I can't do anything.

  11. #10
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    The .gsc files you need are the _rank.gsc in scoutzknivez. Look over that and you'll start to understand. And ffViewer is made for 360 modding, but you are required to gain another TU5 (Or TU6) patch_mp.ff file. GOogle it and download and use in ffViewer.
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  12. The Following User Says Thank You to lockdown6435 For This Useful Post:

    DevilDog0001 (06-29-2010)

  13. #11
    DevilDog0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    your closet :)
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy
    the problem is lockdown, the latest version (and previous versions) of FF viewer do not work on my computer.

  14. #12
    DevilDog0001's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    your closet :)
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Grumpy
    But//I cants use FF viewer because it will not work on my computer, it just crashes. Yes, I am starting to understand how it's done via rank.gsc and thank you for that advice, but I can't do anything else.

Similar Threads

  1. Menu not showing
    By Joey713 in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 12-31-2009, 10:17 PM
  2. rar files not working
    By brandonroy in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 09-05-2009, 03:50 AM
  3. [TIP] Not showing off chams!
    By beaster11 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-29-2009, 08:51 PM
  4. File not found error after patch
    By jihyun5427 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 11:53 PM
  5. chans not showing
    By Rico760 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 08-13-2008, 08:36 AM