Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    coffee black's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia :)
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    227
    My Mood
    Drunk

    [SOLVED]Hack that makes me host?

    Hi everyone,
    i would like to request a hack or tool that changs the games host to me rather than some1 else. This is mostly because i dont have a very good internet connection. I dont realy care if im a bad host or laggy to others cuz ive had the most laggy games in the history of gaming (i.e i ussualy cant move in games cuz of the connections )
    this would help me so much, and i think a lot of other high ping players would appreciate it too.
    "The names Black, Coffee Black"."
    Remember to "Thank" me,
    if I helped!

  2. #2

  3. The Following User Says Thank You to Ipwnyou!! For This Useful Post:

    TheUser (07-07-2010)

  4. #3
    coffee black's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia :)
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    227
    My Mood
    Drunk
    i have tried that app when putting on on force host doesnt work and its highly bannable, cause of memory hacking.
    "The names Black, Coffee Black"."
    Remember to "Thank" me,
    if I helped!

  5. #4
    TheUser's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    MW2 Rundown
    Posts
    2,022
    Reputation
    22
    Thanks
    857
    Everything that makes you host is bannable.

  6. The Following User Says Thank You to TheUser For This Useful Post:

    coffee black (07-07-2010)

  7. #5
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Quote Originally Posted by TheUser View Post
    Everything that makes you host is bannable.
    Not trying to join a game, leave try again, leave try again and then you could be host if you do it right

  8. #6
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Abstract View Post


    Not trying to join a game, leave try again, leave try again and then you could be host if you do it right
    That's about luck, it is not 100% sure and I don't think it works.

    However the answers has been given.

    /marked as solved


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  9. #7
    Debugger's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    Either way, if you have a very bad internet connection, well you're gonna be dropped out from host, and hence kicked from the game. Either way, you lose.

  10. #8
    PP_CrazyApple's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    At home...
    Posts
    841
    Reputation
    28
    Thanks
    416
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by Abstract View Post


    Not trying to join a game, leave try again, leave try again and then you could be host if you do it right
    Sometimes, you find games and then you come at the "loading map" immediately...

  11. The Following User Says Thank You to PP_CrazyApple For This Useful Post:

    Skyline. (07-07-2010)

  12. #9
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by PP_CrazyApple View Post
    Sometimes, you find games and then you come at the "loading map" immediately...
    That rarely happens when you're a shitweb user.
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  13. The Following User Says Thank You to lockdown6435 For This Useful Post:

    Skyline. (07-07-2010)

  14. #10
    PP_CrazyApple's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    At home...
    Posts
    841
    Reputation
    28
    Thanks
    416
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by lockdown6435 View Post
    That rarely happens when you're a shitweb user.
    thanks for letting me know, i didnt knew that... 12Mbps..

  15. The Following User Says Thank You to PP_CrazyApple For This Useful Post:

    Skyline. (07-07-2010)

  16. #11
    jabbathehutt's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    616
    Reputation
    18
    Thanks
    725
    My Mood
    Aggressive
    You can use VAC Chaos and open up the console...
    Helped out over 5000 guys with my level trainer and other stuff.

    Selling Steam accounts. Send me a message if you're interested.



    Nice forum needs to expands! Register now for a good position! (PM me)


  17. #12
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Coffee Black, make your sig smaller. (just a suggestion, its big, i dunno)
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  18. #13
    coffee black's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Australia :)
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    227
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by jabbathehutt View Post
    You can use VAC Chaos and open up the console...
    yes but i do beleive using vac chaos gets you nanned one way or anouther :s
    "The names Black, Coffee Black"."
    Remember to "Thank" me,
    if I helped!

  19. #14
    foaie verde's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by coffee black View Post
    yes but i do beleive using vac chaos gets you nanned one way or anouther :s
    There is no legit way to force host.
    I am still watching /yea

Similar Threads

  1. [Solved] Can anyone make a hack that removes respawn protection?
    By soulstriker1 in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-15-2011, 05:44 PM
  2. [Solved]Mod that makes you level 0
    By Loudness_ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 11
    Last Post: 01-12-2011, 11:37 PM
  3. [SOLVED]Hack that doesnt unlock everything?
    By Manual69 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-13-2010, 09:07 PM
  4. Any hacking that makes me an error 0xc0000135
    By xprovsen in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 05-30-2010, 05:45 PM
  5. OK, this is a hack that makes u glitch
    By Ertz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 77
    Last Post: 02-16-2009, 03:40 PM