Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Psychros's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Problems with alterIWnet and basic hax 3.1.0

    Hi guys.

    Allright, so Im trying to get the Basic Hax 3.1.0 by hahaz to work, but I cant seem to get it properly.

    Here's what I did:

    1. Downloaded alterIWnet
    2. Installed frameworks 4.0
    3. I extracted the basic hax to the iwnet folder
    4. When I tried to run the iw4mp.exe I got this following message/error:

    The program can not start because ms32.dll does not exist. And then some bullshit about fixing the problem if I reinnstalled.

    Then it said the program stopped working.

    But I dont get this. What am I doing wrong?

    Can someone write me a PROPER explainable tutorial on this cus I cant seem to get it to work.

    Oh, when I started the hack that loading window came up, and then the next window with the hacks I guess but it went away in like a second.

  2. #2
    You do not feel comfortable sailer or at home
    MPGH Member
    sn1p3ro12's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    910
    Reputation
    10
    Thanks
    158
    Quote Originally Posted by Psychros View Post
    Hi guys.

    Allright, so Im trying to get the Basic Hax 3.1.0 by hahaz to work, but I cant seem to get it properly.

    Here's what I did:

    1. Downloaded alterIWnet
    2. Installed frameworks 4.0
    3. I extracted the basic hax to the iwnet folder
    4. When I tried to run the iw4mp.exe I got this following message/error:

    The program can not start because ms32.dll does not exist. And then some bullshit about fixing the problem if I reinnstalled.

    Then it said the program stopped working.

    But I dont get this. What am I doing wrong?

    Can someone write me a PROPER explainable tutorial on this cus I cant seem to get it to work.

    Oh, when I started the hack that loading window came up, and then the next window with the hacks I guess but it went away in like a second.
    re-download
     


    DONT FORGET TO THANK ME

  3. #3
    Whysopro?'s Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    The laundrymat =o
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Goofy
    Did you install .NET framework 4.0?

  4. #4
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    wrong
    fucking
    section

  5. #5
    aIW|iNuke's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Post removed.

  6. #6
    Hahaz's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Matrix World
    Posts
    1,170
    Reputation
    64
    Thanks
    4,083
    My Mood
    Bored
    @Psychros, i suggest u to do scanning in your computer & restore any missing files.

    Just google ms32.dll :
    Google ms32.dll

    Btw why didnt u post in my thread? :s

    EDIT:

    Quote Originally Posted by Psychros View Post
    Here's what I did:

    1. Downloaded alterIWnet
    2. Installed frameworks 4.0
    3. I extracted the basic hax to the iwnet folder
    4. When I tried to run the iw4mp.exe I got this following message/error:

    The program can not start because ms32.dll does not exist. And then some bullshit about fixing the problem if I reinnstalled.

    Then it said the program stopped working.

    But I dont get this. What am I doing wrong?
    Is this about u can't running alteriwnet or my hack? if u can run alteriwnet please run my trainer after that not before.
    Last edited by Hahaz; 07-16-2010 at 03:47 AM.

  7. #7
    Josephlittle™'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    GSC Modding Section
    Posts
    1,345
    Reputation
    26
    Thanks
    560
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by kamielftw View Post
    wrong
    fucking
    section
    are u retarded? its AlterIWNET, it IS the right section

  8. #8
    Styla-Jempo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    377
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cheeky
    hey dude try this: dont extract the whole folder into cod6 folder just extract the iw4mp dat and then you have to start first cod6 and then the hack! try it

  9. #9
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,867
    My Mood
    Angelic
    wrong section!

    /moved to help

Similar Threads

  1. [Help] Problem with wallhack and my Golden AK
    By Wyo in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 02-28-2010, 10:10 AM
  2. [Help] Problem with FRAPS and HYPERCAM
    By BUSTER123 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 12-23-2009, 11:13 AM
  3. Problem With Xfire and Warrock
    By lagginswag in forum General Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2009, 01:22 PM
  4. Solve Problems with Vista and hacks
    By knappy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2008, 07:26 PM
  5. problem with the visual basic tut
    By Elliwood in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 05-30-2007, 01:45 AM