Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    jmuuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    503
    Reputation
    8
    Thanks
    41
    My Mood
    Pensive

    Can't play AlterIWNet with cheats...

    I tried with KIDEBR and Basic Hax and every time I try to join a game with one of them the game shuts down.... Anyone know of something that will work? I can inject once in the game but it shuts down after a few seconds...

  2. #2
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Well yea i think its depends whut kind of comp yer using. Im assuming u have win 7 64 bit? i do too and mine shuts down with basic hax 3.1.5. try the previous ver 3.1.4 that still works gr8. idk about the kidebr hax tho. im not a real fan of his rage aimbot. U can try the external esp 1. with a hold or the right click and shoot

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  3. #3
    jmuuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    503
    Reputation
    8
    Thanks
    41
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by stoshy View Post
    Well yea i think its depends whut kind of comp yer using. Im assuming u have win 7 64 bit? i do too and mine shuts down with basic hax 3.1.5. try the previous ver 3.1.4 that still works gr8. idk about the kidebr hax tho. im not a real fan of his rage aimbot. U can try the external esp 1. with a hold or the right click and shoot
    It was with 3.1.3

    Edit: Oh I hear there was an update...
    Last edited by jmuuss; 07-22-2010 at 04:58 PM.

  4. #4
    Neekokeen's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    female
    Posts
    387
    Reputation
    14
    Thanks
    361
    My Mood
    Breezy

    Click on the banners to take a look at my mods.





  5. #5
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by jmuuss View Post
    It was with 3.1.3

    Edit: Oh I hear there was an update...
    Ah i c. r u using steam? i guess thats y

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  6. #6
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Well aIW got a update and nothing works atm guys.
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  7. #7
    jmuuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    503
    Reputation
    8
    Thanks
    41
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by stoshy View Post


    Ah i c. r u using steam? i guess thats y
    No I said AltweIWNet

  8. #8
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    Are you sure that hack supports 1.3.37a version?


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  9. #9
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    well there was an alteriwnet update. some choob (no offense) said using the windows title changer will fix it, but im not shure he tested it out for the newest update

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  10. #10
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Quote Originally Posted by foaieverde View Post
    Are you sure that hack supports 1.3.37a version?
    With the new update, I doubt anything does. /
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  11. #11
    rathynia's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Modern Warfare 2 Section.
    Posts
    458
    Reputation
    126
    Thanks
    537
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by jbubblepop View Post


    With the new update, I doubt anything does. /
    I havn't had any problem at all with a "New Update" I'm starting to think it might just be in everyones minds Lol I've been able to run my "Hacks" on private while testing it on retarded bots to see if it still works and i can still insert any of my mods with mod loader is it just me or am I lucky?

  12. #12
    jmuuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    503
    Reputation
    8
    Thanks
    41
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by rathynia View Post
    I havn't had any problem at all with a "New Update" I'm starting to think it might just be in everyones minds Lol I've been able to run my "Hacks" on private while testing it on retarded bots to see if it still works and i can still insert any of my mods with mod loader is it just me or am I lucky?
    There might be a difference between private or hosted and public games...

    Edit, tried rape mod + bots and it crashed as I went into the game (Private).
    Last edited by jmuuss; 07-22-2010 at 08:58 PM.

  13. #13
    Neekokeen's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    female
    Posts
    387
    Reputation
    14
    Thanks
    361
    My Mood
    Breezy
    rathynia just didn't get the bootstrap yet.
    People who don't use the "fake" iw4mp.exe, but use the .dat directly won't get the update and won't get the problem I gues.. But will they still be able to play?

    Click on the banners to take a look at my mods.





  14. #14
    rathynia's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Modern Warfare 2 Section.
    Posts
    458
    Reputation
    126
    Thanks
    537
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Neekokeen View Post
    rathynia just didn't get the bootstrap yet.
    People who don't use the "fake" iw4mp.exe, but use the .dat directly won't get the update and won't get the problem I gues.. But will they still be able to play?
    I just hosted a PUBLIC AC130 mod about 1 minute ago and xp mod.

    I'm pretty sure they work And I just run iw4mp.exe

    BTW I like the avatar I could stare at it for hours.

  15. #15
    Neekokeen's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    female
    Posts
    387
    Reputation
    14
    Thanks
    361
    My Mood
    Breezy
    Did you get the update?
    Do you have a folder called 'bootstrap'? I'm guessing no..
    Don't look at my avatar btw, it will subconsciously make you kill small kittens in your sleep. You have been warned..

    Click on the banners to take a look at my mods.





Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Can i play BF3 with....
    By Tall kiwi in forum General
    Replies: 51
    Last Post: 09-18-2011, 04:18 AM
  2. can i make aimbot with cheat engine
    By lotteryhack in forum General Hacking
    Replies: 10
    Last Post: 07-12-2010, 07:15 AM
  3. can we play COD6 with half life 2 deathmatch ?
    By samirkawar in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 03-17-2010, 09:16 PM
  4. [Help] Can i play Crossfire with this?
    By Zyper in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 12-06-2009, 12:06 PM
  5. [Help] How can i play warrock with WINDOWS 7???
    By jakeyyy1 in forum WarRock Discussions
    Replies: 24
    Last Post: 10-21-2009, 06:44 AM