Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    dertolleadrian's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bored

    [SOLVED] Map Rotator

    Hey guys,

    Im hosting modded Lobbies very often, but I want to host them, when Im out with friends and stuff like that...

    Is there a map rotator to automaticly change the maps?

    Thank you very much.

    Adrian

  2. #2
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,877
    My Mood
    Angelic
    you can change maps by using these console commands:
    Code:
    map mp_afghan
    map mp_boneyard (Scrapyard)
    map mp_brecourt (Wasteland)
    map mp_checkpoint (Karachi)
    map mp_derail
    map mp_estate
    map mp_favela
    map mp_highrise
    map mp_nightshift (Skidrow)
    map mp_invasion
    map mp_quarry
    map mp_rundown
    map mp_rust
    map mp_subbase
    map mp_terminal
    map mp_underpass
    For quick map restart:
    Code:
    restart_map
    fast_restart
    There isnt a map rotator (yet)

    /marked as solved

  3. #3
    roxor804's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by Archangel View Post
    you can change maps by using these console commands:
    Code:
    map mp_afghan
    map mp_boneyard (Scrapyard)
    map mp_brecourt (Wasteland)
    map mp_checkpoint (Karachi)
    map mp_derail
    map mp_estate
    map mp_favela
    map mp_highrise
    map mp_nightshift (Skidrow)
    map mp_invasion
    map mp_quarry
    map mp_rundown
    map mp_rust
    map mp_subbase
    map mp_terminal
    map mp_underpass
    For quick map restart:
    Code:
    restart_map
    fast_restart
    There isnt a map rotator (yet)

    /marked as solved
    and what is this archangel?? http://www.mpgh.net/forum/308-call-d...-disabler.html
    _______________________________________________

    Techno
    FOREVER`

    Fuck on the rest
    eg:

  4. #4
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Haha. Does the toolkit work for the new patch? if it doesnt whuts the point :/

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  5. #5
    roxor804's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by stoshy View Post
    Haha. Does the toolkit work for the new patch? if it doesnt whuts the point :/
    ehm it should work lol...doesnt a mod workin after a new patch?..
    _______________________________________________

    Techno
    FOREVER`

    Fuck on the rest
    eg:

  6. #6
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,877
    My Mood
    Angelic
    ahh yes, totally forgot about that one xD
    sorry, but yes, this will still work on the new patch, no worries

  7. #7
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Modloader doesnt work atm. I tried build 1 (patch 1) and it dont work for me. We have to wait for a new modloader. (we shud stop posting on this thread)

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  8. #8
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,877
    My Mood
    Angelic
    No, you can use the build in mod support:
    http://www.mpgh.net/forum/308-call-d...lteriwnet.html

  9. #9
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Ah yes. i forgot about this. i stay up 3 in the morning and i forgot x.x thanks Arch for reminding me XD

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  10. #10
    roxor804's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by stoshy View Post
    Modloader doesnt work atm. I tried build 1 (patch 1) and it dont work for me. We have to wait for a new modloader. (we shud stop posting on this thread)
    ok we will
    _______________________________________________

    Techno
    FOREVER`

    Fuck on the rest
    eg:

Similar Threads

  1. [Solved] Auto Map Rotate
    By JoeAbunga in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-11-2011, 12:18 AM
  2. [SOLVED]Map Saving/Editing
    By icygrave in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2010, 12:31 PM
  3. [SOLVED]Map editor?
    By B4M in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2010, 11:11 PM
  4. [SOLVED] Map error
    By Dextroz in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-23-2010, 04:27 AM
  5. [RELEASE] Modding Toolkit (Mod Changer, Map Rotation, Inactivity Disabler)
    By novakane in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 35
    Last Post: 07-18-2010, 01:10 AM