Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Crainer1422's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    [SOLVED]Rapid knifev2 Help!

    Hello guys! Im using the RapidTactKnifeV2 made by koen, but it doesnt really work the way i expected it to work, I have E as melee, G On grenade and 1 to change weapons ( As the tut recommended me having! ) I turn on the script, go into Mw2 and all the script does is knife once change to my primary weapon and then i have to change back, and to me that only makes knifing slower, not quicker.

    Please help me Since i Must be doing something wrong

  2. #2
    Disco //'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,550
    Reputation
    7
    Thanks
    124
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Crainer1422 View Post
    Hello guys! Im using the RapidTactKnifeV2 made by koen, but it doesnt really work the way i expected it to work, I have E as melee, G On grenade and 1 to change weapons ( As the tut recommended me having! ) I turn on the script, go into Mw2 and all the script does is knife once change to my primary weapon and then i have to change back, and to me that only makes knifing slower, not quicker.

    Please help me Since i Must be doing something wrong
    Make sure your not using dual USP

  3. The Following User Says Thank You to Disco // For This Useful Post:

    Crainer1422 (08-01-2010)

  4. #3
    Crainer1422's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Double usp? Im using Usp with tac knife..

  5. #4
    Disco //'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,550
    Reputation
    7
    Thanks
    124
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Crainer1422 View Post
    Double usp? Im using Usp with tac knife..
    Hmm...strange when i use rapid knife works fine =/ i dont know if this will help but maybe try windowed mode?

  6. #5
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by dimafunk View Post
    Hmm...strange when i use rapid knife works fine =/ i dont know if this will help but maybe try windowed mode?
    It works for me too, but this won't make any difference..

    Tried running it as Admin?


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  7. The Following User Says Thank You to B4M For This Useful Post:

    Crainer1422 (08-01-2010)

  8. #6
    Crainer1422's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey! Yeah I have tried running it as admin and windowed mode, when i use it, it just keeps switching over to my primary weap =/..

  9. #7
    demoral's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    What equipment are you using? You cant use the frag grenade with this.

  10. The Following User Says Thank You to demoral For This Useful Post:

    Crainer1422 (08-01-2010)

  11. #8
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Yea i have the same problem with rapid knife. Like i try to knife some1 but it stops in the middle of the kill x.x

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  12. #9
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,330
    My Mood
    Breezy
    The script is supposed to press E, G and then 1.

    E = Melee
    G = Grenade
    1 = Switch weapons

    Make sure you have any sort of equipment (frag, claymore, tac, etc) when you use the script.

    Last edited by master131; 08-01-2010 at 06:36 PM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  13. The Following User Says Thank You to master131 For This Useful Post:

    Crainer1422 (08-01-2010)

  14. #10
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Ok thanks master. ill try this out

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  15. #11
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    I am still pretty sure that you have to run it as admin to make it work.


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  16. The Following User Says Thank You to B4M For This Useful Post:

    Crainer1422 (08-01-2010)

  17. #12
    Crainer1422's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hello guys! Thanks to all of you it is finally working now! I just had to change from frag to tactical insertion! Thanks given to all who has answered with a possible solution!

  18. #13
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    /marked as solved


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

Similar Threads

  1. [SOLVED]OK PLZ HELP ME
    By bigdavies321 in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 06-16-2010, 07:44 AM
  2. [Solved]Dark GDK[Help]
    By Shark23 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 25
    Last Post: 04-16-2010, 06:11 PM
  3. [Solved]MSG BOX help
    By zmansquared in forum Visual Basic Programming
    Replies: 5
    Last Post: 03-02-2010, 09:52 PM
  4. [Solved]Random number help
    By poneboy00 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 5
    Last Post: 02-27-2010, 08:06 AM
  5. [Solved]Custom Form, Help
    By Zoom in forum Visual Basic Programming
    Replies: 9
    Last Post: 02-24-2010, 04:41 PM