Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired

    Thumbs down [SOLVED]stil got problems w AIW-.-

    i cant make it work
    i have downloaded the patch 3 and when it comes to 44% it stops-.- and i got the reqiurments-.- it just comes comes up a window "microsoft visual C++ runtime library" i dont understand this sht-.-

    i downloaded patch 3, and did run the iw4mp.exe and tthe update starts but stops at 44%

  2. #2
    JamesA1994's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    The dark side
    Posts
    1,703
    Reputation
    271
    Thanks
    529
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by geje2002 View Post
    i cant make it work
    i have downloaded the patch 3 and when it comes to 44% it stops-.- and i got the reqiurments-.- it just comes comes up a window "microsoft visual C++ runtime library" i dont understand this sht-.-

    i downloaded patch 3, and did run the iw4mp.exe and tthe update starts but stops at 44%
    That happened to me about 3 times.
    Delete you caches.xml and restart the updater.
    CoD Minion: Jan 13th 2011 to April 11 2011
    MMORPG Minion Since: March 28th 2011 to April 11 2011

    Don't be afraid to rep, you aren't loosing anything!
    Don't forget your P&Q's. Press the thanks button if someone has helped.
    jamesa1994@hotmail.com

  3. #3
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    delete the caches.xml from the mw2 root? and thanks for the fast reply

  4. #4
    JamesA1994's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    The dark side
    Posts
    1,703
    Reputation
    271
    Thanks
    529
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by geje2002 View Post
    delete the caches.xml from the mw2 root? and thanks for the fast reply
    Yes thats the one.
    If that doesn't work, you will need to download the whole game from the torrent, so good luck.
    CoD Minion: Jan 13th 2011 to April 11 2011
    MMORPG Minion Since: March 28th 2011 to April 11 2011

    Don't be afraid to rep, you aren't loosing anything!
    Don't forget your P&Q's. Press the thanks button if someone has helped.
    jamesa1994@hotmail.com

  5. #5
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    i dont even got the caches.xml

  6. #6
    JamesA1994's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    The dark side
    Posts
    1,703
    Reputation
    271
    Thanks
    529
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by geje2002 View Post
    i dont even got the caches.xml
    OK, that makes it hard.
    Well have you tried re-running the updater?
    And what are you up to downloading?
    Maps or other files?
    CoD Minion: Jan 13th 2011 to April 11 2011
    MMORPG Minion Since: March 28th 2011 to April 11 2011

    Don't be afraid to rep, you aren't loosing anything!
    Don't forget your P&Q's. Press the thanks button if someone has helped.
    jamesa1994@hotmail.com

  7. #7
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    im doing a Aiw update. bcuz im updating to 1,3,37a and it stops at 44% and the microsoft sht comes up .. and why should i reinstall the game when i acutally bought this game...

  8. #8
    JamesA1994's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    The dark side
    Posts
    1,703
    Reputation
    271
    Thanks
    529
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by geje2002 View Post
    im doing a Aiw update. bcuz im updating to 1,3,37a and it stops at 44% and the microsoft sht comes up .. and why should i reinstall the game when i acutally bought this game...
    Because your files may not be up to date.
    BTW, do you have:
    IQ of over 60 (No need for link. You can't install the game without this)
    PC that can run MW2
    Microsoft .Net 3.5 Framework
    Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable

    I am thinking its either the IQ or Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable. JK, lol.
    CoD Minion: Jan 13th 2011 to April 11 2011
    MMORPG Minion Since: March 28th 2011 to April 11 2011

    Don't be afraid to rep, you aren't loosing anything!
    Don't forget your P&Q's. Press the thanks button if someone has helped.
    jamesa1994@hotmail.com

  9. #9
    Disco //'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,550
    Reputation
    7
    Thanks
    124
    My Mood
    Cynical
    When it does that just keep restarting update.

  10. #10
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    i got microsoft .Net 4 Framework.. and i have downloaded microsoft visual c++ ( i think ) i try download it again..

  11. #11
    JamesA1994's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    The dark side
    Posts
    1,703
    Reputation
    271
    Thanks
    529
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by dimafunk View Post
    When it does that just keep restarting update.
    Thats what I did and it worked perfect for me.

    Quote Originally Posted by geje2002 View Post
    i got microsoft .Net 4 Framework.. and i have downloaded microsoft visual c++ ( i think ) i try download it again..
    DW, It will be a waste of downloads. Just try restarting it every time. It automatically resumes every time.
    CoD Minion: Jan 13th 2011 to April 11 2011
    MMORPG Minion Since: March 28th 2011 to April 11 2011

    Don't be afraid to rep, you aren't loosing anything!
    Don't forget your P&Q's. Press the thanks button if someone has helped.
    jamesa1994@hotmail.com

  12. #12
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    yes i got evrything u said ineed-.-

  13. #13
    pyshing's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheerful
    just unzip full repack and play !!!!!

  14. #14
    Disco //'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,550
    Reputation
    7
    Thanks
    124
    My Mood
    Cynical
    OR you can try manual update cache

  15. #15
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    omfg, i have unzipped and i start the iw4mp.exe as some1 said i shud do and if u havent read my posts it says "IT STOPS AT 44%"
    and now i try start the update again 3th time. lets see and hope

    /edit @pyshing

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved]Got Problems with PB!
    By ♪ςander!♪ in forum Piercing Blow Help
    Replies: 9
    Last Post: 06-24-2011, 12:34 PM
  2. [SOLVED]Problem with aIW
    By Pein-sama in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2010, 02:54 AM
  3. Guyz Got Problem !!
    By Kevinnqc in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 09-12-2008, 11:53 AM
  4. Hey got problem
    By sungkwan11 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 11-25-2007, 10:02 AM
  5. Yahoo slurp gots problems :S
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 10-24-2006, 09:18 PM