Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Pein-sama's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Breezy

    Unhappy [SOLVED]Problem with aIW

    Guys ,when i click on iw4mp in my CoD folder,it shows me that it is loading but then i have a sound that some kind of mistake occured.How can i fix it?

    P.S. I checked my driver,i have latest vers.Also i used CCleaner.

  2. #2
    Disco //'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,550
    Reputation
    7
    Thanks
    124
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Pein-sama View Post
    Guys ,when i click on iw4mp in my CoD folder,it shows me that it is loading but then i have a sound that some kind of mistake occured.How can i fix it?

    P.S. I checked my driver,i have latest vers.Also i used CCleaner.
    you might have patched it wrong o:

  3. #3
    Pein-sama's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Breezy
    Then how can i repatch it?

  4. #4
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Pein-sama View Post
    Then how can i repatch it?
    Adding the patches again..

    Use the updater.


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  5. #5
    Pein-sama's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Breezy
    Hmm,i solved my problem.I looked in aiw folder and found out that i dont have iw4mp.cfg.

    So i added it and bum i enter AIW.

    Mark as solved,please.

  6. #6
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    /marked as solved


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

Similar Threads

  1. [SOLVED] problem with crossfire.exe injections
    By xphilbertox in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-20-2010, 11:12 PM
  2. [SOLVED] Problem with hacks
    By roky12 in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2010, 09:22 AM
  3. [SOLVED] Problem with online.
    By IdunWantUsername in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2010, 11:14 PM
  4. [SOLVED] Problem with EAM/PSE
    By Demented420 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 05-30-2010, 09:17 AM
  5. Solve Problems with Vista and hacks
    By knappy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2008, 07:26 PM