Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Jarppi's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    مص مقيت والدتي دي
    Posts
    6,088
    Reputation
    173
    Thanks
    1,503
    My Mood
    Worried

    Im new to mw2 pc, i need sum help

    iight, so i cracked mw2 from a website with private server, but, i lag like crazy fuck, i put lower graphics as possible, but it doesnt do shit, i just lag, anyone know a way to lag less? (i fit the pc reqs)

  2. #2
    matjuh123's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    So.. you didn't look in your closet yet?
    Posts
    1,204
    Reputation
    21
    Thanks
    623
    My Mood
    Amazed
    You mean alterIWnet, right? I've had the same, the first map you ever play will take you like 15 minutes to load, just keep playing, it will get better from slowly.
    Also play in Window Mode.
    -I'm back as an active member. (8th December, 2013)

  3. #3
    GrenadeLaunchers's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Like he said, it will get better. Or get a nicer computer

  4. #4
    Jarppi's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    مص مقيت والدتي دي
    Posts
    6,088
    Reputation
    173
    Thanks
    1,503
    My Mood
    Worried
    Quote Originally Posted by matjuh123 View Post
    You mean alterIWnet, right? I've had the same, the first map you ever play will take you like 15 minutes to load, just keep playing, it will get better from slowly.
    Also play in Window Mode.
    yeah, i got it from that website

    w/e, how can i play in windows mode?

  5. #5
    GrenadeLaunchers's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by Purple View Post


    yeah, i got it from that website

    w/e, how can i play in windows mode?
    I think he means Windows Aero Mode

  6. #6
    Jarppi's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    مص مقيت والدتي دي
    Posts
    6,088
    Reputation
    173
    Thanks
    1,503
    My Mood
    Worried
    Quote Originally Posted by GrenadeLaunchers View Post
    I think he means Windows Aero Mode
    Do you know what window'ed mode means?
    its when non full screen

  7. #7
    GrenadeLaunchers's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by Purple View Post


    Do you know what window'ed mode means?
    its when non full screen
    Of course I do , but he said and you said Windows, not Windowed. So I assumed... well whatever.
    To get into Windowed Mode go to your directory, open the main folder, then the config file. Change seta r_fullscreen "1" to "0".

  8. #8
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    i wudnt recommend playing in window mode. playin full screen focus on that screen only. when u run windowed, u have to deal with the other background process too. get gamebooster. reduce startup programs. run disk defragmenter/disk cleanup and if u have windows vista or 7, open start orb, type in power options and click high preformances

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  9. #9
    GrenadeLaunchers's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by Stoshy View Post
    i wudnt recommend playing in window mode. playin full screen focus on that screen only. when u run windowed, u have to deal with the other background process too. get gamebooster. reduce startup programs. run disk defragmenter/disk cleanup and if u have windows vista or 7, open start orb, type in power options and click high preformances
    Umm windowed mode is the best! It favors performance!
    And when you're on the best resolution it's just like full screen, just turn on auto-hide the task bar.

  10. #10
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by GrenadeLaunchers View Post
    Umm windowed mode is the best! It favors performance!
    And when you're on the best resolution it's just like full screen, just turn on auto-hide the task bar.
    i was jus saying. windowed mode can b bad cuz of the background processes. if u didnt read my whole post. im shure u didnt and quickly responded

    "windowed mode is the best!"

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  11. #11
    rathynia's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Modern Warfare 2 Section.
    Posts
    458
    Reputation
    126
    Thanks
    537
    My Mood
    Aggressive
    For windowed mode do this while in game for an easy get away:

    Alt + Shift + Enter same time
    Nothing Is "Impossible" For The Word Itself Says "I'm Possible".
    If you get a thank from me you better act like it's a reward, because I don't give them out easily.

    Computer Specs:
    Processor - AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor 3.0 GHz (Not OverClocked)
    RAM - 8.0 GB
    OS - Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 64-bit
    Video Card - GeForce GTX 550 Ti
    Video RAM 4.0 GB
    Pixel Shader version 5.0
    Vertex Shader version 5.0
    Sound Card - NVIDIA High Definition Audio
    Disk space - 1,640 GB

  12. #12
    GrenadeLaunchers's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by Stoshy View Post


    i was jus saying. windowed mode can b bad cuz of the background processes. if u didnt read my whole post. im shure u didnt and quickly responded

    "windowed mode is the best!"
    No I did. But the bkg processes are no different in Full screen.
    (PS: this is insane)

  13. #13
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,867
    My Mood
    Angelic
    wrong section!

    /moved to help

  14. #14
    christophergonzalez's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    best thing is get alterIW. and problem is probably its connecting your to european servers. But anyways just play it on ps3 or xbox 360 because pc games are hacker infested.

  15. #15
    Disco //'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,550
    Reputation
    7
    Thanks
    124
    My Mood
    Cynical
    Lol if all of the above doesnt work get a better ISP

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Need sum help
    By /b/oss in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 08-30-2011, 09:42 AM
  2. Need sum help using mods after da new patch.
    By Nitehawk772 in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2011, 07:46 PM
  3. need sum help
    By urmom3 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-24-2010, 02:06 PM
  4. eh..need sum help
    By dreamfighter in forum Sudden Attack General
    Replies: 0
    Last Post: 08-07-2009, 01:26 PM
  5. Need sum help
    By jeehad in forum Hack Requests
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2006, 11:29 AM