Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Hawks's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic

    [SOLVED]MW2 HD for PC?

    Is it possible to get MW2 in High Definition on pc. If so someone please help me get it? I've had enough of the rubbish graphics

  2. #2
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,329
    My Mood
    Breezy
    Use the highest settings and use a widescreen resolution. Also, get a new grpahic card such as a HD5xxx.
    Not sure if you can consider that HD though.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #3
    Maniac101's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    299
    Reputation
    11
    Thanks
    217
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Hawks View Post
    Is it possible to get MW2 in High Definition on pc. If so someone please help me get it? I've had enough of the rubbish graphics
    you should read your last thread before opening a new 1
    it may all depend on your hardware i.e. graphics card monitor and so on
    not 100% sure but i seen ppl talking about it i dont believe it tho mine aint high def and i got everything to do it
    Add Me on MSN Maniac101@live.com



  4. #4
    Hawks's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    master 131 how do i put my settings to high res, and change to widescreen?
    Add me in-game (xfire) = hostarhawks
    Add me on msn = jakemolloy1@hotmail.com

  5. #5
    Maniac101's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    299
    Reputation
    11
    Thanks
    217
    My Mood
    Twisted
    go in game go to options>video then set the resolution to the highest your monitor can go. and for wide screen you need to have a wide screen monitor then you will have it already also depending of your graphics card set your video settings to the highest setting
    Add Me on MSN Maniac101@live.com



  6. #6
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,336
    My Mood
    Twisted
    I thought this guy was joking

    Chances are if you don't know about resolutions, you probably don't have a computer that can run it on a higher resolution.

  7. The Following 2 Users Say Thank You to Doc For This Useful Post:

    [MPGH]master131 (08-26-2010),Skyline. (08-26-2010)

  8. #7
    Maniac101's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    299
    Reputation
    11
    Thanks
    217
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by drsynyster View Post
    I thought this guy was joking

    Chances are if you don't know about resolutions, you probably don't have a computer that can run it on a higher resolution.
    LOL true like i said tho i have a XfX HD5770 and a hd monitor high settings and mw2 dont look HD to me so idk personal pref i guess
    Add Me on MSN Maniac101@live.com



  9. #8
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,336
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Maniac101 View Post
    LOL true like i said tho i have a XfX HD5770 and a hd monitor high settings and mw2 dont look HD to me so idk personal pref i guess
    The game has poor texture rendering. That's why it always looks LQ. Its design to handle a lot of action in a short amount of time, thats why the textures aren't good. Even with the Specular Maps turned on.

  10. #9
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,329
    My Mood
    Breezy
    What about pumping up Anistrophic Filtering to 16x and AA Samples to 4x?
    Last edited by master131; 08-26-2010 at 09:17 PM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  11. #10
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    lol GTX295 Nvidia 8gb Dual SLI'S,
    Direct X 11
    nuff said.


  12. #11
    Hawks's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    wooo i have hd!
    Add me in-game (xfire) = hostarhawks
    Add me on msn = jakemolloy1@hotmail.com

  13. #12
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by Hawks View Post
    wooo i have hd!
    yayay congrats,


    solved?


  14. #13
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    /Marked as solved.


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

Similar Threads

  1. [SOLVED]Host tool for Steam MW2
    By Thunder in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2010, 07:18 AM
  2. [SOLVED]steam error for mw2
    By craig1690 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2010, 05:38 AM
  3. [SOLVED]COD MW2 Hacks for windows xp.??
    By stefan1390 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2010, 09:03 PM
  4. [SOLVED]External hack for MW2 alterIWnet for XP users
    By blutornader in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-28-2010, 07:39 PM
  5. [SOLVED] MW2 Console Command for *Temp Ban*
    By dwcusterjr in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2010, 10:57 AM