Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    yo-boy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Still cant open Nat

    I have a trendnet TEW-652BRP wireless N router and I cannot get the nat to open no matter what. I have tried all the threads and searched the internet but cant find anything. When i was playing through trackmania my nat said open but alteriwnet says strict.

  2. #2
    cayongrayoo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Adelaide
    Posts
    188
    Reputation
    15
    Thanks
    25
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by yo-boy View Post
    I have a trendnet TEW-652BRP wireless N router and I cannot get the nat to open no matter what. I have tried all the threads and searched the internet but cant find anything. When i was playing through trackmania my nat said open but alteriwnet says strict.
    Because you NAT is strict on one game and not on another, the problem is ports, because that is only only NAT changing variable between games.

    go to portforward.com find your router and find mw2 and it will show you how to open it.

    Alternatively DMZ(open all ports) your router and if it works then you fo sho it is ports.
    When i was younger, my fairy god mother asked me whether I want a long penis or a long memory.....................I forget my response.


    I came here to drink milk, and kick ass....and I've just finished my milk


    "I'm gunna report you to Activision"
    "Ok tell them I said HAI!"
    Did I help?
    Click thanks? :P


    If I make a mod that you think is easy to make then don't flame me because I did something that COULD of done, I don't care if you can do it or not, the point is you gotta start with the easy stuff.


    Call Of Duty Modern Warfare 2 Legit: Banned as of 25/08/2010
    Reason: Steam Loader.


  3. #3
    yo-boy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks for the tip but when i go to dmz it asks for a host ip so do i use my ipv4?

Similar Threads

  1. [SOLVED]cant open nat type?
    By Mister Krister in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2010, 01:08 PM
  2. I still cant make warrock status code .
    By TheBlueMax in forum Visual Basic Programming
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2007, 11:39 AM
  3. CANT OPEN ANY HACKs!
    By warr0ckrul3z in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 09-28-2007, 08:02 PM
  4. Cant Open Warrock :@
    By oumeen in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 04-27-2007, 11:51 PM
  5. I cant open WPE
    By ValconGSX in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 06:10 PM