Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Don't be a prick, let me suck your vagina. yes i'm aware that makes no sense.
    MPGH Member
    tabuzo013's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    jizzboymad
    Posts
    1,989
    Reputation
    19
    Thanks
    547
    My Mood
    Blah

    [SOLVED]can My PC Run This Game

    My Specs is In My SiG I Nead help

  2. #2
    matjuh123's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    So.. you didn't look in your closet yet?
    Posts
    1,204
    Reputation
    21
    Thanks
    623
    My Mood
    Amazed
    Search 'Can your run it' on Google and click on the systemrequirementslab thing. Then choose Modern Warfare 2 and it will give you your stats and it'll tell you if you are able to run it, or not.
    -I'm back as an active member. (8th December, 2013)

  3. #3
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    No, you need SP3 at least a 256 MB RAM video card.

    /marked as solved


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

Similar Threads

  1. [Solved] Can you play this game when you're from europe?
    By Noxit in forum Dragon Nest Help
    Replies: 8
    Last Post: 08-28-2011, 11:28 PM
  2. [SOLVED] Can someone reply for this?
    By penge13 in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2010, 12:02 AM
  3. [SOLVED]Can my computer run MW2?
    By matresyoyo in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 12
    Last Post: 08-08-2010, 08:48 PM
  4. [SOLVED] Where? Can I Download this game?
    By tabuzo013 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 12
    Last Post: 07-02-2010, 04:56 AM
  5. Replies: 37
    Last Post: 06-20-2006, 05:24 PM