Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Took me less the 10 sec from clicking the icon to searching for games..
    Dependences issue?

  2. #17
    ~Just IN~'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    self thread xbox360nolife() {
    Posts
    518
    Reputation
    11
    Thanks
    52
    My Mood
    Doh
    Convery, It is the game. I see the process, But nothing comes up and like 30 minutes later I get a Connection error..

    Yes I have re-installed..

    Was fine yesterday when it had EEE WEE NEET or w.e

  3. #18
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Odd, checked the tech support?

  4. #19
    ~Just IN~'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    self thread xbox360nolife() {
    Posts
    518
    Reputation
    11
    Thanks
    52
    My Mood
    Doh
    Forums wont load, white screen and repeating circle.. (chrome)

    takes a LONG time to load; this is my error though: http://alteriw.net/viewtopic.php?f=30&t=27845
    Last edited by ~Just IN~; 10-30-2010 at 02:24 PM.

  5. #20
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    As they said in that thread, it's a connection problem.. MW2 has nothing to do with it, try to get your landlord to restart the router.

    If that wont work you may need some new drivers for your internet card and as a last resort you can reinstall your OS..

  6. #21
    ~Just IN~'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    self thread xbox360nolife() {
    Posts
    518
    Reputation
    11
    Thanks
    52
    My Mood
    Doh
    Don't got a router where i am this weekend
    NOT re-installing OS another 5 times to fix a silly problem
    Other ways?
    I only need MP for Private Matches to test out some mods of mine :c


    EDIT: I just noticed alterIW is updating something "iw4mp.dat" If this works i will be in heaven O
    Last edited by ~Just IN~; 10-30-2010 at 02:34 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Is there a way to speed up MW2 Map loading?
    By hectic in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 14
    Last Post: 05-13-2010, 03:33 PM
  2. [MW2]Steam Account [Cheap + Fast]
    By GaugeDirector in forum Selling Accounts/Keys/Items
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2010, 06:41 AM
  3. COMBAT ARMS WONT LOAD
    By 123tyler321 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-14-2009, 12:15 AM
  4. may i post a hack since update tommarow
    By kga8864 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-2009, 10:28 AM
  5. my wr wont load!!!
    By Hyak in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 10-26-2008, 06:21 AM