Thread: Question...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    xBloodHD's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    In The Bloody Depts.
    Posts
    139
    Reputation
    17
    Thanks
    22
    My Mood
    Stressed

    Question...

    Hello I Made A Dedicated Server But Now I Dont Knoe How To Join It Help Me And Yes The Server Works
    http://www.youtube.com/user/xBloodHD?
    Msn- lor_p@yahoo.com

    Dnt For Get To Thank If I Helped


  2. #2
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,329
    My Mood
    Breezy
    /moved to help
    You can't join your server through your external IP (eg 224.345.56.34:9899). You can only join it via your internal IP eg (192.168.0.101:9899)
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #3
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    ^ And keep in mind that you can't host the server and the client on the same computer. i.e. you need another computer to play on your server.

  4. #4
    JackSTR's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    England, London
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by aIW|Convery View Post
    ^ And keep in mind that you can't host the server and the client on the same computer. i.e. you need another computer to play on your server.
    but i can...


    Add me on MsN
    Noisecontrollers@live.co.uk
    I don't bite

  5. #5
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    To get IP google My ip, there'll be some numbers, depends on your country what the frist 3 numbers will be. However, you need IP to connect host.

  6. #6
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by JackSTR View Post
    but i can...
    Ye ye, VBox may work..