Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    WTFXD185's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    UHMERICA
    Posts
    365
    Reputation
    12
    Thanks
    314

    [B][Help][/B]Client Command Overflow

    I get that error almost EVERY game I join. I am connected directly to my modem and it is a belkin n+. I'm not sure why this happens but it is annoying. And the weird part about it is that it ONLY happens on CoD games. On TF2 and Vindictus it works flawlessly. Any help would be great.
    Go big or go home

  2. #2
    WTFXD185's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    UHMERICA
    Posts
    365
    Reputation
    12
    Thanks
    314
    This is extremely annoying
    Go big or go home

  3. #3
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,537
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by WTFXD185 View Post
    This is extremely annoying
    I guess it is.


    I wish you good luck.
    May you get and find what you need.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  4. #4
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by jorndel View Post
    I guess it is.


    I wish you good luck.
    May you get and find what you need.
    if you dont have anything to post just dont at all.