Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    CookieMonstax's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    I would like some texture help

    When ever I edit a texture and save it back as a .iwi file the byte amount in that new file is 4 off than the other. This has happened to me with multible texture and im wondering if anyone has an idea to solve this problem. I know the correct way to save the file because I have successfully created a cammo before

  2. #2
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Your doing the hex editing and CRC fixing wrong then. If its just 4 bytes off, its an issue in the hex editing. Insert 4 bytes on the third line, and delete the last four.

    Or just use IWIFix posted in the tools thread.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  3. #3
    Kaun's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Lurking
    The CRCfixer should make them the same, if you're using the CRCfixer and it still isn't the same, are you adjusting the Hex correctly, ie: copy first two lines from the original and pasting in the new, adding the 4 00 to line 3 and then deleting the last four sets from the end of it. I had the same issue on my first skin, but I wasn't adjusting the hex correctly.
    All I do is lurk.

  4. #4
    Threadstarter
    Unverified User
    CookieMonstax's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok guys ill try working through the Hex editing more carefully and see if it works.