Thread: AIW fucked up

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Zed's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    ◕‿◕
    Posts
    2,843
    Reputation
    60
    Thanks
    269
    My Mood
    Bitchy

    AIW fucked up

    I try to play AIW but then when I open it a command promt opens and says it cant find iw4mp.exe then a cmd keeps opening and closing

  2. #2
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,439
    My Mood
    Blah
    /moved to help section



  3. #3
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    restart your pc and press so many times on iw4mp as you can
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  4. #4
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,439
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    restart your pc and press so many times on iw4mp as you can
    .



  5. #5
    Massefect's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    restart your pc and press so many times on iw4mp as you can

    lol nice solution buuahhhhhh

  6. #6
    Zed's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    ◕‿◕
    Posts
    2,843
    Reputation
    60
    Thanks
    269
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by Massefect View Post
    lol nice solution buuahhhhhh
    I want that aimbot that's in that video :3

  7. #7
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    dudes

    that worked for me ( i swear )
    i know it sound weird but it did
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  8. #8
    Zed's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    ◕‿◕
    Posts
    2,843
    Reputation
    60
    Thanks
    269
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    dudes

    that worked for me ( i swear )
    i know it sound weird but it did
    Would reinstalling it help?

  9. #9
    Cal's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH faggots.
    Posts
    5,554
    Reputation
    394
    Thanks
    825
    It used to work for me but not anymore.

  10. #10
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by bfmvlvr123 View Post
    Would reinstalling it help?
    just try it
    and you sure you run it as admin

    if so

    delete cache.xml + iw4mp.dat and cache folder + bootstrap
    and run iw4mp.exe
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  11. The Following User Says Thank You to lolbie For This Useful Post:

    Zed (05-28-2011)

  12. #11
    Zed's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    ◕‿◕
    Posts
    2,843
    Reputation
    60
    Thanks
    269
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by lolbie View Post


    just try it
    and you sure you run it as admin

    if so

    delete cache.xml + iw4mp.dat and cache folder + bootstrap
    and run iw4mp.exe
    It worked. Thanks
    @Toobanooba Would you mind marking this as solved?

  13. #12
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,439
    My Mood
    Blah
    /solved + closed