Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead

    Steam won't open

    As there is no certain "Steam help" section, I'll just post this here.

    Ok, so every time I try to open Steam, or any Steam related game. Steam just says connecting and then Freezes and I have to force close.

    I've reinstalled Steam several times. I deleted everything except the steam.exe and the steamapps foler.

    I've updated steam, contacted steam support and they just told me to reinstall, it didn't work.

    Ideas?

  2. #2
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Right, go to dependencywalker (.com) and check if you have everything you need for steam to function..

  3. #3
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,440
    My Mood
    Blah
    Did you try redownloading steam?



  4. #4
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    @aIW|Convery

    I downloaded it. and opened steam.exe with it. But it looks like a bunch f jibberish to me,

    @Moto

    ffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  5. #5
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,440
    My Mood
    Blah
    I mean redownloading it from the site :F



  6. #6
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    @Moto

    Tried that already. Updated Gfx drivers. Seriously out of ideas.

  7. #7
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,440
    My Mood
    Blah
    and you have deleted clientregistry.blob ?



  8. #8
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    @Moto

    Yes, but I'll try again.

    -Still didn't work
    Last edited by Son; 06-12-2011 at 07:09 PM.

  9. #9
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by ojj321.backup View Post
    i would try to help you but your picture scares the shit out of me for some reason
    That's nice, thanks for the spam.

  10. #10
    marcusalier's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Never had a VAC ban.
    Posts
    300
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry
    Have you tried restoring your computer back to the day it was working, maybe the day after that you did something wrong or updated something you shouldnt have!
    Usually this works for most people!

  11. #11
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by marcusalier View Post
    Have you tried restoring your computer back to the day it was working, maybe the day after that you did something wrong or updated something you shouldnt have!
    Usually this works for most people!
    System restore does not effect files.

  12. #12
    marcusalier's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Never had a VAC ban.
    Posts
    300
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry
    Fine don't do it. I had a similar problem with skype though and i system restore fixed it

  13. #13
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    okay reading all the other comments looks like you might have to contact steam,
    on that steamcommunity website or steampowered and make a different acc because i think thats what they ask you to do, i cant remember.


    EDIT: make one of those HELP tickets.


  14. #14
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,440
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Alex View Post
    okay reading all the other comments looks like you might have to contact steam,
    on that steamcommunity website or steampowered and make a different acc because i think thats what they ask you to do, i cant remember.


    EDIT: make one of those HELP tickets.
    @Son

    Get back here if you fix this.



  15. #15
    Son's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    So-Cal
    Posts
    6,655
    Reputation
    412
    Thanks
    607
    My Mood
    Dead
    @Alex @Moto

    I've already submitted a ticket to Steam. They told me to re-install. But they are clearly fucking idiots over there because I told them in my ticket that I've tried reinstalling several times..

    And how can they tell me to make a new steam account? I have like 400$ worth of games on mine....

Page 1 of 2 12 LastLast