Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Gunz5456's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    Somewhere in Mexico.
    Posts
    156
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Relaxed

    Error When Running aIW?

    Hey guys!

    So I recently re-installed aIW for about the 5th time (xD lol) and I would love to jump in to the action once again and enjoy aIW's cool new features and ACTUALLY NOT BAD PLAYERS. (I have an Xbox version of MW2, and I can't even be alive for more than 30 seconds before I get noob tubed and/or get killed by some spray-n-prayer..) As I said before, I would enjoy to jump into the action, buuuut I get this error when I try running iw4mp.exe ...

    Thanks to anyone who can help

    Peace,
    Coover

    P.S. One of my friends told my that the ONLY hack that was allowed on aIW was rank hack... is that true? Because on my now-banned Steam version, I had reached max level, max prestige, and had EVERYTHING unlocked. (I played quite a lot )
    P.S.S. This was originally posted on the actual aIW forums, and can be found HERE: [Will not be posted until given permission!]

    Favorite quotes:
    "Revenge solves everything."
    -Dishonored

    "Imagine a future where we won't be living in the past. I'd be flipping birds like a chicken breast on a spatula."
    -George Watsky

    "Survival is overrated. I wanna live a little, too."
    -Celeste, from Mirror's Edge

    "History is written by the victor. And history is filled with liars."
    -Captain John Price, Call of Duty Modern Warfare 2

  2. #2
    TheMaskedOne's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Home
    Posts
    772
    Reputation
    10
    Thanks
    708
    My Mood
    Yeehaw
    Just click ok and run agian wont work restart pc works for me

  3. #3
    Gunz5456's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    Somewhere in Mexico.
    Posts
    156
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by TheMaskedOne View Post
    Just click ok and run agian wont work restart pc works for me
    That didn't work... and I kinda guess restart computer before I posted this on EITHER aIW or MPGH. But yeah it didn't work

  4. #4
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,315
    My Mood
    Breezy
    Cyclic Redundancy Check = CRC. It means some of your game files' CRC hashes don't match to what they are supposed to be. Delete the caches.xml (don't need to delete cachesSxS.xml if you have it) and cache folder and then, run iw4mp.exe again. It should re-download any corrupt files and the game should work.
    Last edited by master131; 07-23-2011 at 06:49 PM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  5. #5
    Gunz5456's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    Somewhere in Mexico.
    Posts
    156
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    Cyclic Redundancy Check = CRC. It means some of your game files' CRC hashes don't match to what they are supposed to be. Delete the caches.xml (don't need to delete cachesSxS.xml if you have it) and cache folder and then, run iw4mp.exe again. It should re-download any corrupt files and the game should work.
    It still doesn't work...
    P.S. If someone can help me figure out how to get your recorded theater clips in Black Ops to CoD Elite, that would be great. (I just got in to the Beta for Xbox )
    EDIT: Wait, 1. Which cache folder am I supposed to delete? The one in the main folder or the one in the bootstrap folder? 2. Which iw4mp.exe am I supposed to run? The one in bootstrap or the one in main?
    Last edited by Gunz5456; 07-23-2011 at 09:24 PM.

    Favorite quotes:
    "Revenge solves everything."
    -Dishonored

    "Imagine a future where we won't be living in the past. I'd be flipping birds like a chicken breast on a spatula."
    -George Watsky

    "Survival is overrated. I wanna live a little, too."
    -Celeste, from Mirror's Edge

    "History is written by the victor. And history is filled with liars."
    -Captain John Price, Call of Duty Modern Warfare 2

  6. #6
    XDofskate's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Twisted
    AlterIW has problems just get Mw2 from steam or something, not having problems out weights the price if you ask me.
    Edit for 10 self montages [x]
    Edit 10 clan montages [x]
    Edit for 1 famous clan [x]
    Edit 50 montages [x]
    Edit 75 montages [x]
    Edit 100 montages [ ] One Day...

  7. #7
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Delete the cache folder & the bootstrap folder. along with cache.xml



  8. #8
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Did you mod any files? Like textures?

  9. #9
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,434
    My Mood
    Blah
    Guy is dead, hasn't been online in a week.

    Try reinstalling, that should fix any problems with corrupt files.

    Delete cache.xml & the cache and bootstrap folders in your aIW directory.

    /solved
    /closed



Similar Threads

  1. Weird error when running game
    By Rigby in forum Land of the Dead Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 08-25-2011, 11:00 AM
  2. I get an error when trying to run CF
    By jroyxfire in forum CrossFire PH Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2011, 05:47 PM
  3. Error when starting up aIW.
    By Toxic Poison in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2011, 06:26 PM
  4. Error when running
    By metalen666 in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2010, 11:04 AM
  5. Windows 7 colour scheme error when running hack
    By lasts3cond in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-22-2010, 06:30 AM