Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    CaptainMalaysia's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    malaysia
    Posts
    231
    Reputation
    8
    Thanks
    15
    My Mood
    Yeehaw

    help me my console cant open

    anyone help mee... my console at COD 6 Alteriwnet cant open..!! help mee..!!!

  2. #2
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    um.. its on your desktop, not ingame

  3. #3
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by lolhack8808 View Post
    um.. its on your desktop, not ingame
    bind ~ chatmodeconsole

    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  4. #4
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,438
    My Mood
    Blah
    It's a seperate window.



Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-06-2011, 08:20 PM
  2. [HELP] cant open the rezchams
    By Fighter_XXX in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 09-14-2010, 02:49 PM
  3. Help, cant open CA
    By balryk12 in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 04-16-2010, 12:09 PM
  4. help i cant open a RAR file plz help me
    By bernardjolly in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2009, 06:49 AM
  5. Please help....cant open MhS
    By jr561 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2008, 12:03 PM