Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    pepper121's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cali
    Posts
    101
    Reputation
    34
    Thanks
    107
    My Mood
    Worried

    Im getting a error when i start mw2 on steam!

    I play this game 24/7 and it worked fine. I wake up this morning and go to my pc and it says when i start mw2 and press play. Connecting to iwnet...
    it stays like that. i asked other friends and they said the same thing. Is this happening to other people too?

  2. #2
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Mostly like IW net is down or maintaining...
    This can occur time to time.

    But you may try:
    Restart Ruter.
    Restart Pc

    Else you just have to wait

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  3. #3
    pizza127's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    home
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Yeehaw
    everyone has it
    problem: servers down probally
    time up: unkown

  4. #4
    pepper121's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cali
    Posts
    101
    Reputation
    34
    Thanks
    107
    My Mood
    Worried
    its back up

  5. #5
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Moved to Help and Marked as Solved.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

Similar Threads

  1. [Help Request] Im Getting This Error When i Start Ca
    By GhostMode1 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2011, 10:39 AM
  2. I have an error when I start Crossfire HELP!!!
    By -.LooooL.- in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-06-2010, 09:35 AM
  3. Anyone get this error when going to z8 website?
    By IKickCats in forum CrossFire Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 10-10-2010, 12:04 PM
  4. Get this error when making an injectorr..
    By ac1d_buRn in forum Visual Basic Programming
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2009, 02:58 AM
  5. error when u start the game!
    By lucaswinter1 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2008, 02:16 PM