Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Il_Cencio's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Help - Change nickname in-game aIW1

    Hi all guys
    Can someone of you tell me if there is a way to change my nickname while my game is open? (alteriwnet1)
    I've seen a lot of video (of hackers, obv) where you can see they change their nickname while they are playing...
    Can someone of you help me? How can I do it...

    ps: sorry if I'm going vs. the forum rules or if I'm going wrong with something
    pps: sorry for my bad english
    Last edited by Il_Cencio; 02-21-2012 at 09:22 AM.

  2. #2
    Havok.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Doh
    Ox104DFBE0

  3. #3
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Havok. View Post
    Ox104DFBE0
    That does fuck all with the newest server version.. Not to mention that it doesn't work ingame as OP wanted..

  4. #4
    Il_Cencio's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by aIW|Convery View Post
    That does fuck all with the newest server version.. Not to mention that it doesn't work ingame as OP wanted..
    The other day I met a player in a server who copied my name and my teammates names all the match... he was going on "stealing" our names, and obviously, he changed while he was playing (so without closing game, without quit by server)... the feed said for example "Cencio renamed on Blabla"

  5. #5
    Havok.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by aIW|Convery View Post
    That does fuck all with the newest server version.. Not to mention that it doesn't work ingame as OP wanted..
    It needs a bit more work to work ingame.

  6. #6
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Havok. View Post
    It needs a bit more work to work ingame.
    You need hooks, not some simple mem hack..

    ---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

    Quote Originally Posted by Il_Cencio View Post
    The other day I met a player in a server who copied my name and my teammates names all the match... he was going on "stealing" our names, and obviously, he changed while he was playing (so without closing game, without quit by server)... the feed said for example "Cencio renamed on Blabla"
    He was host.

  7. #7
    intervention61's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    285
    Reputation
    10
    Thanks
    829
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by aIW|Convery View Post
    You need hooks, not some simple mem hack..

    ---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------



    He was host.
    you can rename ingame without being host & no hooks needed either. Which i use for my namestealer
    Last edited by intervention61; 02-22-2012 at 04:11 PM.
    "Joker: why the hakcer are steaklign us name it´s the greatest asshole and motherfucker and i fuck him or her mother"

  8. #8
    shadowx360's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    305
    Reputation
    15
    Thanks
    69
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by intervention61 View Post
    you can rename ingame without being host & no hooks needed either. Which i use for my namestealer
    Confirmed.


    When I wrote this code, only God and I understood what I was doing. Now, God only knows.
    I will give you two of my seventy-two virgins if you can fix the code mess below

  9. #9
    Il_Cencio's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by aIW|Convery View Post
    You need hooks, not some simple mem hack..

    ---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------



    He was host.
    LOL, it was a dedicated server, I don't play aIW for play on matchmacking/server hosted by a player xD

    ---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

    Quote Originally Posted by intervention61 View Post
    you can rename ingame without being host & no hooks needed either. Which i use for my namestealer
    There is a small chance that you can teach me how to do it?
    Last edited by Il_Cencio; 02-23-2012 at 07:50 AM.

Similar Threads

  1. [Help Request] !!!! HELP CHANGE IP !!!
    By Hafgen in forum Combat Arms Help
    Replies: 13
    Last Post: 09-28-2011, 06:08 PM
  2. [Help Request] Change Font in game
    By 123123aa in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2011, 11:45 PM
  3. [Help Request] need help changing sabotage script
    By pyrozombie in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2011, 07:32 AM
  4. How To Change Your nickname in game
    By eatyo in forum K.O.S. Secret Operation Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2010, 11:43 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 02-06-2006, 06:03 PM