Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    dafk's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    I.R.I - Tehran
    Posts
    26
    Reputation
    3
    Thanks
    1
    My Mood
    Sad

    Question Locking server with MAC?

    hello guys!
    i have a problem :
    is there any why that i can lock my server by mac address?
    for example only some spacial mac address allow to come to server?
    anyone know anythings?
    please help me!


    -----------------


    sorry for my english

  2. #2
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    *cough* IP table the world *cough*

  3. #3
    dafk's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    I.R.I - Tehran
    Posts
    26
    Reputation
    3
    Thanks
    1
    My Mood
    Sad
    what ??
    can you explain more?

  4. #4
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by dafk View Post
    what ??
    can you explain more?
    You wouldn't use MAC addresses for servers. You work with IP addresses.

    - Fixed thread title


    The lines in my Steam are i's

Similar Threads

  1. CoD4 CACKED SERVER WITH PB! LOCATION EUROPE!!! NO LAGS!
    By Florian0808 in forum Anti-Cheat
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2008, 12:55 PM
  2. server with PB/OFF??
    By unirosss in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2008, 09:22 PM
  3. d/c from server with WPE!!need help!!!
    By Mace in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2008, 03:55 PM
  4. WTS lvl 2 account with Mac M10, Barrett and L85a1 for 4 days!!!
    By Xcessive in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 2
    Last Post: 07-24-2007, 07:02 PM

Tags for this Thread