Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    pmsousa's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Steelseries Kana mouse no recoil?

    I've seen a bunch of posts with no recoil for several mouse models...i have a Steelseries Kana...any idea if i can get a mod to add no recoil for it?

    Much appreciated.

  2. #2
    `Monsters Inc.'s Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Giveaway Maste®
    Posts
    517
    Reputation
    322
    Thanks
    696
    My Mood
    Goofy
    check youtube, theres heaps.

  3. #3
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by yaronv View Post
    check youtube, theres heaps.
    that's detected and gives u an instant kick for illegal software
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  4. #4
    Paralyze's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    5,809
    Reputation
    1395
    Thanks
    1,357
    Doesn't Steelseries have software to set up macros?
    Member: December 24th, 2012
    Donator: January 4th, 2013
    Editor: January 19th, 2013 - August 17th, 2013
    Battlefield Minion: March 7th, 2013 - September 22nd, 2013
    Former Staff: September 22nd, 2013 - January 21st, 2014
    Battlefield Minion: January 21st, 2014 - May 5th, 2014
    Titanfall Minion: February 25th, 2014 - May 5th, 2014
    Former Staff: May 5th, 2014 - October 10th, 2015
    Battlefield Minion: October 10th, 2015 - Current
    Call of Duty Minion: March 4th, 2016 - Current

  5. #5

  6. #6
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by Paralyze View Post
    Doesn't Steelseries have software to set up macros?
    Yea it does, doesn't have any delay control or mouse movement
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  7. #7
    Paralyze's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    5,809
    Reputation
    1395
    Thanks
    1,357
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Yea it does, doesn't have any delay control or mouse movement
    Oh okay .
    Member: December 24th, 2012
    Donator: January 4th, 2013
    Editor: January 19th, 2013 - August 17th, 2013
    Battlefield Minion: March 7th, 2013 - September 22nd, 2013
    Former Staff: September 22nd, 2013 - January 21st, 2014
    Battlefield Minion: January 21st, 2014 - May 5th, 2014
    Titanfall Minion: February 25th, 2014 - May 5th, 2014
    Former Staff: May 5th, 2014 - October 10th, 2015
    Battlefield Minion: October 10th, 2015 - Current
    Call of Duty Minion: March 4th, 2016 - Current

Similar Threads

  1. [Outdated] Black Ops II Rapidfire v2 || UPDATED || WORKING FOREVER!
    By Diamond in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 369
    Last Post: 10-24-2014, 03:54 PM
  2. [Help] need help about SteelSeries Xai mouse
    By L33ts in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 08-10-2011, 07:51 PM
  3. [Help Request] SteelSeries Xai mouse..
    By L33ts in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2011, 12:42 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-01-2011, 10:51 AM
  5. kana i found your game
    By Gourav2122 in forum General
    Replies: 17
    Last Post: 08-19-2007, 09:49 PM