Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    thosan's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Customize a macro for my settings

    Hi,
    I found a macro for the ACW-R (BF3) with Kobra, Forgrip and HeavyBarrel.
    Here the code:
    Code:
    <Root>
    	<DefaultMacro>
    		<Major></Major>
    		<Description></Description>
    		<Comment></Comment>
    		<GUIOption>
    			<RepeatType>1</RepeatType>
    		</GUIOption>
    		<KeyUp>
    			<Syntax></Syntax>
    		</KeyUp>
    		<KeyDown>
    			<Syntax>//------
    LeftDown 1
    MoveR -1 3
    Delay 90 ms
    MoveR -1 3
    Delay 90 ms
    MoveR 0 3</Syntax>
    		</KeyDown>
    		<Software>BD2
    </Software></DefaultMacro>
    </Root>
    And the settings should be these:
    Code:
    Settings: 
    •Windows Sensity: 6
    •Oscar Editor: 1200Dpi (1680x1050)
    •In Game Sensitivity: 0.226744
    How to customize it for me?
    My settings are:
    Code:
    •Windows Sensity: 8
    •Oscar Editor: 800Dpi (1366x768)
    •In Game Sensitivity: 39,24% (I don't know, where I found the full/correct value. I just found ths value in BF3 Settings Editor)
    I hope you help me ^^,

    Sorry for my bad english

    Sincerely Yours,
    thosan
    Last edited by thosan; 01-01-2014 at 03:39 AM.

  2. #2
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,941
    Reputation
    315
    Thanks
    22,157
    My Mood
    Busy
    This autoin code i guess not


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  3. #3
    thosan's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by COD3RIN View Post
    This autoin code i guess not
    I can't understand you

    EDIT:
    COD3RIN, ich spreche auch Deutsch
    Last edited by thosan; 01-01-2014 at 09:04 AM.

  4. #4
    userdsp's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How exactly must be a mouse Sensitivity to work macros properly ?

Similar Threads

  1. [Help Request] How To Add Custom Skins For Oryx Set And Or Swoll Pali Set!
    By Pandaman1321 in forum Realm of the Mad God Private Servers Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2015, 03:43 AM
  2. Can anyone set a Macro for me? (I do have a gaming mouse)
    By Super_AVA9587 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2013, 03:32 PM
  3. Macro For Gunz Ijji
    By Bartdood in forum Gunz General
    Replies: 10
    Last Post: 10-20-2010, 04:53 PM
  4. [Release] Custom Sniper Scope for MW2 1.0.175
    By tom95ek in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-2010, 02:14 AM
  5. All in one macro for all K-style moves.
    By kills999 in forum Gunz Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 04-17-2008, 09:18 PM