Page 2 of 69 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 16 to 30 of 1022
  1. #16
    1cost's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    3
    Thanks
    0
    My Mood
    Buzzed
    Ok... I don't quick understand what to do. Do you even use the launcher.exe? And I tried running launcher.psy er watever and something pops up then immediatly disappears. Any help?

    Thanks in advance.

  2. #17
    Hanzi2k's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Aggressive
    [YOUTUBE]7K5ygepwHos[/YOUTUBE]

  3. #18
    sph4ck's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    main.py
    Posts
    230
    Reputation
    59
    Thanks
    1,560
    Quote Originally Posted by hackzzor View Post
    now, how long do you think until this will be detected? im not asking for an exact answer, just something like a guess
    No idea... It took 9 months to detect MW2 version, maybe they will do better. Lol.

    The external hack could only be detected by process scanning. I am thinking of introducing polymorphismmory scrambling to avoid this... But it will not be soon enough.

    Other option is to launch from the source and installing Python on your computer. This is quite safe.

  4. #19
    Merforga's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Cynical
    So this is undetected as of now and safe to use?

  5. #20
    Darksoul4774's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Don't turn around
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Stressed
    I think so. I might try it. Not sure.

  6. #21
    koenkokes's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Crappy
    HMmm should i try it or not XD
    fuck this
    btw nice release sph4ck

  7. #22
    fileey's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Devilish
    it can not complete the operation because desktop composition is disabled

    This comes up for me

  8. #23
    Darksoul4774's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Don't turn around
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Stressed
    Run as admin, maybe that will work.

  9. #24
    freezeburn's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Spokane WA
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Doubtful
    I didn't know the one for MW2 was detected, I used it just last week and still no bans on that game. I'll wait to see if this one is safe b4 trying it but to be honest I was waiting for this release

  10. #25
    iPetzL's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Blah
    Nice job on the super quick release.

    I'm sure what I have to say relates to what you said about it being a quick and dirty (that's what she said) port from your MW2 version. But anyways it's pretty choppy in 1920*1080. I should probably try it in other resolutions. But everything works great. The BoxEsp skips quite a bit when you move the slightest bit, which might be what causes the game to lag with this.

    I'm not trying to say it's bad. Just pointing out what I noticed about it, and will definitely test in other resolutions.

    And to all of you that don't know how to run it. If you can't run a simple .exe you don't need to be hacking video games.

    -Wolfgang

  11. #26
    Themonsterman's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    female
    Posts
    332
    Reputation
    17
    Thanks
    272
    My Mood
    Yeehaw
    just tried this the boxes are very laggy and i find more disturbing than a advantage anyways to speed up the refresh on the boxes?

  12. #27
    boboben1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    My Mood
    Paranoid
    Been Waiting... I was about to make a port of my own.... LOL

  13. #28
    fileey's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Devilish
    Can somone help me ?
    I've got windows vista 7 .
    And i have installed the python program.
    But it just says: it could not complete the operation because desktop composition is disabled

    What should i do.

  14. #29
    iPetzL's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    92
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Themonsterman View Post
    just tried this the boxes are very laggy and i find more disturbing than a advantage anyways to speed up the refresh on the boxes?
    Yep. I expect since this is the quick release he'll have it fixed up soon and it'll be pretty god damn awesome.

    Quote Originally Posted by fileey View Post
    Can somone help me ?
    I've got windows vista 7 .
    And i have installed the python program.
    But it just says: it could not complete the operation because desktop composition is disabled

    What should i do.
    Aero Mode?

  15. #30
    fileey's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Devilish
    How do i check my Aero thing :W .
    I've seen "Aero" somewhere but i forgott where in my PC.

Page 2 of 69 FirstFirst 12341252 ... LastLast