Page 28 of 69 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 1022
  1. #406
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    No people got banned from the exe fool
    pay attention
    there are still people using python on mw2 never banned
    I got banned for the exe didn't think it was that bought Russian key ran exe damn near immediate ban bout another key and use python now and not banned

    please know what you are talking about before you speak

  2. #407
    Reveng_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Quote Originally Posted by sph4ck View Post
    For what it's worth: I use this hack nearly daily (from python, not from the EXE) and I am not banned. I haven't been banned from MW2 either while using exclusively the python version.

    It is designed to work only on Python 2.6 32 bits (which runs ok on Windows 64 bits). I will relax the Python versions requirements in next version.

    Note: when I talk about the Python version, it means installing ActivePython from Activestate and launching the hack double-clicking on 'launcher.py'.
    Pretty sure I'm gonna go with the actual creator of this hack over some random scrub. But you can continue calling people "dum" and "nabs" bro.


    My Computer:
    AM3 x6 1090T | 4x2GB 2000-DDR3 HyperX Genesis | G-B 890GPA-UD3H | Corsair HX-1000 | 2xG-B ATI HD6850 | Lian-Li PK-K56 |

  3. #408
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by assasinate3d View Post
    r u dum? Vac scans for python, thats why ppl got banned in mw2...holy sh!t..is it that hard to understand? and u GTFO
    Like I said in my last post. You have no idea what you are talking about. The two people above are right, and like Reveng_ said, the creator of the hack is saying that python is the method to not get banned.

    And please dont ever call somebody dumb and misspell the damn word ever again.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  4. #409
    bboy5k's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    NYC
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by DoubleDutch View Post
    Vac doesn't alwayes extend bans and they can reach up to whenever they want to. But they will never ban for python as long as they don't log python itself.
    how do you you make sure vac doesnt log python.

    Im thinking about hacking cause this game is outright boring now, but i wanna make sue i do this the right way and get no vac ban.

  5. #410
    K-Dog's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    In your moms cooch
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by K-Dog View Post
    Ok I have activepython 2.6.17 and I use the launcher in the folder "src" and it still gives me the error Starting process access denied, can someone help me please
    Anyone want to help?

  6. #411
    Andrew_Wiggin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Python version isn't and probably never will be detected.

  7. #412
    bluetweety93's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amused
    i aint using this black ops fricken owns with out hacks!!!!!

  8. #413
    Existential's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    should i download the most recent version of python or the 2.6xxxxxxx one

  9. #414
    Attitude123's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed

    :(

    http://img14.imageshack.us/img14/6963/bofail.jpg

    Okay So as you can see in the image i DO have Desktop Comp. Enabled, i also ran the Hack as Admin i run the game in Windowed Mode, i have Aero Mode on, i really dont know how to fix this, Someone PLEASE help )

    Cheers

  10. #415
    freezeburn's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Spokane WA
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by K-Dog View Post
    Anyone want to help?
    I don't know if this will help but here we go, My computer has Win7 64bit and I use version 2.6.6.15-win32-x86 since the day this hack was released and worked from the first time I double clicked. Also make sure you are on window mode and that you are at least one resolution below your monitors native for better aimbot performance.

    Edit:Seems like Activestate doesn't have the version I use for download at their site but I did uploaded it to mega...... so that I could share it with a friend, can I have permission to post that link here for others who are having issues or rather me not?
    Last edited by freezeburn; 12-02-2010 at 12:58 AM.

  11. #416
    K-Dog's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    In your moms cooch
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by freezeburn View Post
    I don't know if this will help but here we go, My computer has Win7 64bit and I use version 2.6.6.15-win32-x86 since the day this hack was released and worked from the first time I double clicked. Also make sure you are on window mode and that you are at least one resolution below your monitors native for better aimbot performance.
    Here is the link for the version I use, its from Activestate archives:
    http://downloads.activestate.com/Act...-win32-x86.msi
    Thanks, im uninstalling .17 and installg .15 from here since active no longer has it on their site ActivePython (32-bit) - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com

    Quote Originally Posted by Attitude123 View Post
    http://img14.imageshack.us/img14/6963/bofail.jpg

    Okay So as you can see in the image i DO have Desktop Comp. Enabled, i also ran the Hack as Admin i run the game in Windowed Mode, i have Aero Mode on, i really dont know how to fix this, Someone PLEASE help )

    Cheers
    Disable the second one "Do NOT allow desktop composition" That is your problem bro

  12. #417
    freezeburn's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Spokane WA
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Doubtful
    glad you found it K-dog, let us know if that helped.

  13. #418
    K-Dog's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    In your moms cooch
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Nope, same error, here's a picture though



  14. #419
    bboy5k's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    NYC
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool
    open the hack after you open you game. and DONT MOVE THE WINDOW. or you get that error.

  15. #420
    0PtIc_HuTch's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    In a House
    Posts
    431
    Reputation
    14
    Thanks
    53
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by Themonsterman View Post
    shuv xp up your ass and get a proper OS.
    LOL the only thing xp did right was make a reason to create Vista and Windows 7. (Vista was shit though too)


    Great Hack!
    [YOUTUBE]coiTJbr9m04[/YOUTUBE]

Page 28 of 69 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast