Page 6 of 69 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast
Results 76 to 90 of 1022
  1. #76
    Aaronson's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by pologoalie8908 View Post
    32bit python to edit? because as far as i know, i do not have python installed on my pc(which is 64-bit) and the hack works
    If you want to run it from sources (not form launcher.exe) you'll probably need 32-bit Python. I have win7x64 and sources doesn't work for me with x64 python, but works with x86 version.

  2. #77
    cod1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Have you checked the roof?
    Posts
    167
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sneaky
    We need some external hacks good job.

    Don't look!!!

    You looked

  3. #78
    liquid-h's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Was just playing things worked fine then when the next round launched the hack unloaded anyone else have this problem?

  4. #79
    Mr.1337's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,002
    Reputation
    -52
    Thanks
    32
    My Mood
    Bashful
    How does the aimbot work? I pressed home and nothing happens.

  5. #80
    Aaronson's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Oh, btw. If you want to change binds (for aim or smth else) look through src/Config.py. You can use this virtual-key codes.
    And once again, thx for that hack.

    Quote Originally Posted by Mr.1337 View Post
    How does the aimbot work? I pressed home and nothing happens.
    It locks to enemy box, so you have to hold it down while aiming and shoot-shoot-shoot. It'll also lock to enemy-box even if enemy is far-far away and not visible.
    Last edited by Aaronson; 11-22-2010 at 11:46 PM.

  6. #81
    stfighter22's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Im having some issues with this both with Launcher and with using python. They both will load up fine when i launch the game and the display box shows up to but as soon as I load into a game the CMD Prompt says this :
    "
    Application ending, cleaning up D3D
    Trackback (most recent call last):
    File "C:\ExternalHack v1.0 for BlackOps\src\main_real.py", line 133, in launch
    m****n()
    File "C:\ExternalHack v1.0 for BlackOps\src\main_real.py", line 81, in run
    self.read_game.render()
    File "C:\ExternalHack v1.0 for BlackOps\src\ReadGame.py", line 226, in render
    self.my_player = self.player[self.local_client_num]
    IndexError: list index out of range
    Press [ENTER] To exit application

    "

    Im on Windows 7 64 Bit on the default Areo theme
    I have ActivePython-2.6.5.12-win32-x86 installed
    I have DirectX9c installed
    Im running the game in windowed mode
    Like I said before the display box latches in game but once im in a sever nothing toggles or works and when i look at the CMD Prompt I get the same syntax
    This will happen when I use the Launch.exe or run it from python.

    Can anyone help me out please? I'd greatly appreciate it

    Btw thank you Sph4ck for this wonderful piece of art =)

  7. #82
    pologoalie8908's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by liquid-h View Post
    Was just playing things worked fine then when the next round launched the hack unloaded anyone else have this problem?
    try alt+tabing to find the overlay, it does it sometimes to me, alt tab to the overlay then click in the game and the overlay will be on top again, happened to me in MW2 also

  8. #83
    leogamefreak's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Cheeky
    I got banned for using this. no im not joking.

    *buys another copy*

    *waits for next release*......
    "Are you ready now to witness a power not seen for thousands of years?"

  9. The Following User Says Thank You to leogamefreak For This Useful Post:

    pologoalie8908 (11-23-2010)

  10. #84
    Spanker33's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by stfighter22 View Post

    Im on Windows 7 64 Bit on the default Areo theme
    I have ActivePython-2.6.5.12-win32-x86 installed
    I found a windows 64 bit using google and downloaded it last night...

    Good luck
    Last edited by Spanker33; 11-23-2010 at 12:10 AM. Reason: Spelng

  11. #85
    leogamefreak's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Cheeky
    i just had a thought, if VAC scans your exe's why don't we just put the files somewhere VAC can't have access to? like system32? or do they have access to that :/ ?
    "Are you ready now to witness a power not seen for thousands of years?"

  12. #86
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,309
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by leogamefreak View Post
    I got banned for using this. no im not joking.

    *buys another copy*

    *waits for next release*......
    Stop being a troll, you can't be banned for something that was released only less than a day ago.

    Quote Originally Posted by leogamefreak View Post
    i just had a thought, if VAC scans your exe's why don't we just put the files somewhere VAC can't have access to? like system32? or do they have access to that :/ ?
    Doesn't matter where you put it. system32 is not 'protected'. All VAC has to do is scan the processes for file sizes, CRC32 and other distinctive features then compare it to a hack database.
    Last edited by master131; 11-23-2010 at 12:18 AM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  13. The Following User Says Thank You to master131 For This Useful Post:

    leogamefreak (11-23-2010)

  14. #87
    IAMANUB3's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by leogamefreak View Post
    I got banned for using this. no im not joking.

    *buys another copy*

    *waits for next release*......
    If you are being serious, did you use the .exe or the .py script?

  15. #88
    leogamefreak's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    Stop being a troll, you can't be banned for something that was released only less than a day ago.
    im not trolling, and i wish your statement was true. i just bought another copy after getting banned, i don't know how but im banned. i started using it when it came out.

    Quote Originally Posted by IAMANUB3 View Post
    If you are being serious, did you use the .exe or the .py script?
    the exe. does it make a difference :/ ?
    "Are you ready now to witness a power not seen for thousands of years?"

  16. #89
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,309
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by leogamefreak View Post
    im not trolling, and i wish your statement was true. i just bought another copy after getting banned, i don't know how but im banned. i started using it when it came out.



    the exe. does it make a difference :/ ?
    You must of used another hack like a SP trainer. All VAC bans are delayed and are not instantaneous nor happen in less than a day.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  17. #90
    leogamefreak's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Cheeky

    Unhappy

    Quote Originally Posted by master131 View Post
    You must of used another hack like a SP trainer. All VAC bans are delayed and are not instantaneous nor happen in less than a day.
    why would i use a sp trainer for multiplayer /
    i have one but i used it like 3 times on zombie mode solo.
    all i know is, i am extremely unlucky

    Edit: i dont mind i just got another copy.
    Last edited by leogamefreak; 11-23-2010 at 12:28 AM. Reason: adding more details.
    "Are you ready now to witness a power not seen for thousands of years?"

Page 6 of 69 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast