Page 3 of 47 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 703
  1. #31
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by i1i View Post
    ok so using the python or normal exe/bat file its the same
    The normal exe could get easily added to the process blacklist (just like with the previous versions)

  2. #32
    GBot!'s Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Long Beach
    Posts
    3,363
    Reputation
    320
    Thanks
    419
    My Mood
    Amazed
    So this is what you were posting yesterday

  3. #33
    Eveready's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Somehow it does not work for me :\ I execute run.bat and black ops multiplayer. but i see nothing.

  4. #34
    billabong1234's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    also having the same problem stated above by Eveready

  5. #35
    pwnindit's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Eveready View Post
    Somehow it does not work for me :\ I execute run.bat and black ops multiplayer. but i see nothing.
    Quote Originally Posted by billabong1234 View Post
    also having the same problem stated above by Eveready
    Try re-downloading and re-extracting the files.

    Remember that you need Windows Vista or 7 to run this.
    If all else fails, right click and run as admin. =)

  6. #36
    alistair4322's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    229
    Reputation
    14
    Thanks
    31
    My Mood
    Goofy
    Quote Originally Posted by Insane View Post
    Your super active awesome every-one-loves minion is here to approve

    Approved.
    Such a lie xD
    Btw it is a good hack, love the hack since ur first version in MW2

  7. #37
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    lol they work only not on black ops started with mods
    like teknogodz thingy
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  8. #38
    amd_74's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    so running the bat file is a way to get it come to work
    how to get it working with phyton 2.7.1 software?

  9. #39
    Dylancool16's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    334
    Reputation
    9
    Thanks
    46
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by amd_74 View Post
    so running the bat file is a way to get it come to work
    how to get it working with phyton 2.7.1 software?
    Well Go In The Hack Folder, Go To Sp4ck Folder, Double Click "launcher", Click Open With A Program, Browse For Python.exe In The Folder Python 27 In The Hack Folder. Btw, Don't Forget To Put Python Compatibility To Always Run As Admin.

    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    lol they work only not on black ops started with mods
    like teknogodz thingy
    No They Works Fine Without Any Mods. I Run It Alone And All Is Fine. Just The Explosives ESP Is Always On And Thats Annoying.
    Last edited by Dylancool16; 12-31-2010 at 05:04 AM.

  10. #40
    amd_74's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    i've used the bat file for 2 days! am i going to be banned now? if so i'll go buy a russian new one
    -----
    and also
    when i user launcher as you said , i see in command prompt something like couldn't load "config" file ...
    when i put the config inside the folder and then run the game i get an other error:
    exception :access violation reading 0xFFFFFFFFFFFFFFFF
    but if i run the game then run launcher i get an other error
    [Error -2147024809] The parameter is incorrect
    Last edited by amd_74; 12-31-2010 at 06:20 AM.

  11. #41
    pwnindit's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    wait, you mean you're only supposed to use this with bots?

    i thought this was meant to go online, like with any server.. :S

  12. #42
    amd_74's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    no i don't mean bot , i mean .bat
    so any answers to my question in last page?

  13. #43
    Bombela's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Tired

    Some one tell us!

    Can someone please tell us how to run the hack step by step?


    Thanks


    Bombela

  14. #44
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by Bombela View Post
    Can someone please tell us how to run the hack step by step?


    Thanks


    Bombela
    Read the first post
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  15. #45
    Dylancool16's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    334
    Reputation
    9
    Thanks
    46
    My Mood
    Fine
    Guys This Is Detected Even With Python! Python Is Detected Guys Run At Your Own Risks I Got Banned And I Asked For Support They Said I Ran Python With A Hack. Guys USE AT YOUR OWN RISKS.

Page 3 of 47 FirstFirst 1234513 ... LastLast