Page 37 of 47 FirstFirst ... 273536373839 ... LastLast
Results 541 to 555 of 703
  1. #541
    xdcmasterx's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    SkyNet
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    Aw. Well I hope a hack gets released for XP soon.

  2. #542
    LAL!'s Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    bhind you!
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by xdcmasterx View Post
    Aw. Well I hope a hack gets released for XP soon.
    Yeah , i wish one.

  3. #543
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by xdcmasterx View Post
    Aw. Well I hope a hack gets released for XP soon.
    This hack will never be released for xp, it does not have aero to draw the overlay

    perhaps someone else may find a way for xp but it won't stay undetected like this one

  4. #544
    haxorCod's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    just get one windowns7 and go to store and copy key code under laptop XD

  5. #545
    Slaytanic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    924
    Reputation
    12
    Thanks
    103
    My Mood
    Bored
    To the earlier comment about certain servers being able to detect python it's complete shit ...
    The Econ tools for the server admins are shit
    you have to exit game and go to Econ to even kick or ban someone it's major fucking fail
    and here we are over 2 months past launch promised mod tools and decent admin functions and we don't have them .... But a map pack is being released
    fuck this shit

  6. #546
    amd_74's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    i was able to go to the server i couldn't , i dunno what was the reason

  7. #547
    shadow310's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    Im the bomb your holding
    Posts
    90
    Reputation
    10
    Thanks
    38
    My Mood
    In Love
    for people that don't no how to enable aero

    http://www.mpgh.net/forum/357-call-d...ml#post3387895
    Last edited by shadow310; 01-28-2011 at 06:18 AM.
    cheapest VPS server around
    Watch and sub if you like this is a 35-0 in one game


  8. #548
    CatNoise's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    *** THIS HACK IS MAY BE EVENTUALLY DETECTED: use at your own risk
    How it may be eventually detected? There are no EXE-signatures that could be detected cause it works with active python, right?
    Last edited by CatNoise; 01-28-2011 at 10:51 AM.

  9. #549
    Brii's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Virtual World
    Posts
    313
    Reputation
    13
    Thanks
    42
    MiF , can u post the commandline to change the aimbot height please ?

    thanks
    Plz Thank me when i helped you!


    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    Also, assasinate3d your IQ is bullshit. The highest IQ recorded is 228, and if you mean to tell me that you only fall 41 points behind that, and even 27 points higher than fucking Einstein, and yet you cant read a simple thread then you are dumber than I thought.
    Owned.

  10. #550
    SapphirePhx's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    In Love
    Is this detected yet? Python also? And is there, a time where you know when not to use the hack, like, you know when it becomes detected, without getting banned. Would it be when they release a black ops patch?
    [Basically how do you know if its still safe to use, if theres a patch, don't use it?]

  11. #551
    crescent19's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by Brii View Post
    MiF , can u post the commandline to change the aimbot height please ?

    thanks
    these can be found in the config file (open with notepad)

    Code:
    # below are the height of aiming for regular weapon, depending on pose
    # feet-to-eyes are 60 (stand), 40 (crouched), 20 (prone)
    # beware that having too much headshots can unbalance your stats, use EAM to reset them
    BOT_STAND_Z = 48            # or 55 for more headshots
    BOT_CROUCHED_Z = 38
    BOT_PRONE_Z = 10

  12. The Following User Says Thank You to crescent19 For This Useful Post:

    Brii (01-28-2011)

  13. #552
    CatNoise's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Black Ops is finally fun again.

  14. #553
    Brii's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Virtual World
    Posts
    313
    Reputation
    13
    Thanks
    42
    Quote Originally Posted by crescent19 View Post
    these can be found in the config file (open with notepad)

    Code:
    # below are the height of aiming for regular weapon, depending on pose
    # feet-to-eyes are 60 (stand), 40 (crouched), 20 (prone)
    # beware that having too much headshots can unbalance your stats, use EAM to reset them
    BOT_STAND_Z = 48            # or 55 for more headshots
    BOT_CROUCHED_Z = 38
    BOT_PRONE_Z = 10
    That's exactly what i needed

    thanks buddy *presses thank button*
    Plz Thank me when i helped you!


    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    Also, assasinate3d your IQ is bullshit. The highest IQ recorded is 228, and if you mean to tell me that you only fall 41 points behind that, and even 27 points higher than fucking Einstein, and yet you cant read a simple thread then you are dumber than I thought.
    Owned.

  15. #554
    hooch's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    6
    Thanks
    1,194
    My Mood
    Hungover
    can you add option to mark players that are reloading?
    offsets are on this forum.
    And can you add option to mark players position directly on napalm or cobra or mortar map?

    And how to enable lines that goes from you to enemys? Like the live that shows plane position.

    I'm writing from my phone so sory for any spelling mistakes.

  16. #555
    Beaverman's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    53
    Reputation
    20
    Thanks
    16
    hmm... a detection of if the "big map" (for napalm etc) then drawing the people there too should be possible, just a matter of time i guess. and the reload thing would be awesome... maybe even change the color of the man to pink!
    Press the Thanks button if you like what i say... or don't what do i care

Page 37 of 47 FirstFirst ... 273536373839 ... LastLast